Boven verwachting!

Pakketje kwam op tijd bij mijn nichtje aan voor haar verjaardag en was zelfs heel leuk ingepakt, met nog een klein presentje in de doos. Heel erg leuk! Zeker aan te raden.

Goede service en top kwaliteit

Ik word altijd goed geholpen. Ook als ik vraag naar navulverpakking van de foam en silk clay. Wordt snel verzonden de bestelling. Maar post nl zijn traag

Uitstekend geregeld.

Snel geleverd. Ze maken waar wat ze zeggen. Zeer netjes en gezellig verpakt.

Snel en goed

Wordt snel geleverd en de prijs is altijd scherp bij deze webshop! Voor onze kinderactiviteiten (zakelijke klant) bestellen we altijd hier de Foamclay

Goed verpakt en vlot bezorgd, neergezet op plaats die afgesproken was

Zeer tevreden en snelle service

Zeer positief

Snelle levering,goed product

Snel verzonden, overzichtelijke website en een toevoeging in de order was heel snel geregeld!

Goed product, goede levering

Foamklei besteld in 3 kleuren middelgrote bakjes. 2 kleuren goed, lichtblauw met glitters was iets harder, maar nog steeds goed bruikbaar. Snelle nette levering.

Alles volgens afspraak, prima

Direct antwoord op mijn mail mbt te weinig exemplaren van mijn gewenste product. Tien product aanwezig was kreeg ik bericht en kon bestellen.

Was goed geregeld.

Ze hebben mij goed geholpen.

Snel, mooie prijs en kwaliteit

Stoffen rugzakjes ontvangen en had door de prijs minder kwaliteit verwacht, maar zijn super!

Snelle levering verwacht product

Nvt

Leuke ideeen voor kinderfeestje

Superleuke dingen, snel bezorgd en voor een goede prijs.

uitstekend

snelle levering en goed

Positieve ervaring.

Mijn bestelde producten waren goed beschermd ingepakt. Vrolijke logo sticker op de doos.

Snelle levering en goede prijs!!

Fijne snelle levering en goede kwaliteit

De bestelling was snel binnen en de kwaliteit van de rugzakken die ik had besteld was erg goed.

Mooi product en goede service

Alles netjes verpakt en in goede staat afgeleverd

Geweldig. Super snelle communicatie en verzending

Makkelijke site. Leuke spullen. Snel gereageerd op vragen

Fijne communicatie en snel geregeld!

Via de e-mail wordt er snel antwoord gegeven en er wordt ook snel gehandeld. Erg fijn!

Goed product, snelle levering

Duidelijke site met goede uitleg. Top product en snelle en nette levering

Perfect!

Snelle nette levering en prettig contact!

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.