Wat een ontdekking!

Nadat mijn kids pixelhobby ontdekten bestelde ik voordien elders. Omdat ik dit toch wel prijzig vond, ging ik op zoek via Google naar alternatieven en kwam zo vanuit België bij Creapost terecht. Ik was meteen enthousiast over het enorme aanbod aan pixelmogelijkheden voor mijn kids. Het feit dat er heel veel mogelijkheden zijn, de prijzen budgetvriendelijker zijn en daarbovenop nog eens een vlotte verzending vanuit Nl naar Belgie maken dat ik Creapost alleen maar kan aanbevelen!

Top service en snelle verzending

Vlugge service

Snelle levef tijd en het voldeed as dd verwachting

Mijn bestelde spullen zijn snel geleverd en voldoen aan mijn verwachtingen.

Alles was naar wens

Alles was naar wens ik zou zeker hier nog eens bestellen

Top service!

Super, snel geleverd, en keurig verpakt. Bestelling is naar wens!

Ruime keuze, goed uitgelegd en snel bezorgd. Helemaal top

Snel en keurig geleverd

Producten goed van kwaliteit, alles klopte. Zal zeker vaker bestellen

Correct en snel

Materiaal snel geleverd, alles prima in oree

Perfecte service

Alles top

Snel geleverd! En een leuk cadeautje erbij! Aanrader!

Topfeestje

We hebben gymtassen met de textielstiften gekleurd. Was makkelijk en een succes dat iedereen zijn eigen tas mee naar huis mocht. Strijken en wassen nog niet geprobeerd.

Prima prijzen, snelle

Uitstekend!

Super snelle levering. Goede communicatie. Er was een foutje in de bestelling, het werd heel snel opgelost en ik had de volgende dag al het ontbrekende product in huis. De producten zijn van goede kwaliteit. Ideaal voor de kinderfeestjes van onze dochters! Ik raad het iedereen aan!

Geweldig!!!

Hele snelle levering, Mooie producten. Leuke prijzen voor kwalitatief goede producten. Zeker de moeite waard om hier vaker te shoppen.

Snelle levering, leuke facebook pagina

Fijne webshop die heel snel levert. Zoontje is fan van pixelhobby. Fijn dat er niet al te veel losse kleuren matjes zijn, dan blijft het overzichtelijk. We missen alleen de kleur zilver :)

Snelle verzending en goede producten.

Fantastisch!

Snelle bezorging, zoals omschreven. Goede kwaliteit van de producten!

Perfecte communicatie en de bestelling komt altijd goed verzorgd aan.

Goede service, leuke producten en een leuk cadeautje bij de bestelling!

Snelle levering + nog een kleine verassing

Leuke crea dingen!

Op zoek naar iets leuks en betaalbaars voor het kinderfeestje van mijn dochter kwam ik op deze fijne website. Aanrader!

Snel en goed

Bestelling snel en keurig verpakt geleverd. Mooi op tijd voor het verjaardagsfeestje

Snel geleverd artikel is zoals beschreven.

Snel geleverd artikel is zoals beschreven.

Goede

Goede service en leuk cadeautje bij de bestelling.

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.