Laden reviews...
112 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit meerdere aankopen blijkt een duidelijke tevredenheid over snelle levering en betaalbare prijzen. Klanten roemen vriendelijk personeel en heldere communicatie. Verwachte issues zoals voorraadonderbrekingen worden door de winkel overtroffen door snelle oplossingen en klantgerichte service.
31 August 2026
Ger
Dirksland
Ruime keuze en online bestellen gaat makkelijk. Snelle levering, dank darvoor
31 August 2026
uitstekend
28 August 2026
Kor
Woudsend
Zeer snelle levering en netjes
26 August 2026
S.M.
's-Gravenhage
Super aardig personeel en altijd behulpzaam erg netjes en top spullen zeker aanrader!!
25 August 2026
Reshma
Amsterdam
Op zoek naar speciaal sportshirt Nike, gevonden voor een mooie prijs. Supersnel geleverd en keurige updates voortgang van mijn bestelling. Top!
24 August 2026
Thea
Callantsoog
Binnen week geleverd
21 August 2026
Gijs
Schiedam
Altijd goed contact ook via de mail. Reageert snel op vragen. Alleen de bezorgservice (dhl) is drama.
20 August 2026
Dennis
Purmerend
Bestelde online 4 items voor mijn dochter maar had per ongeluk een jongens shirt besteld. Dus ik werd gemaild of ze dat moest aanpassen en of ik met m’n dochter wilde komen passen.
18 August 2026
Martine
Volendam
Prima service, gemakkelijk bestelproces en vriendelijk personeel bij het ophalen van mijn bestelling
10 August 2026
M
Hoorn
Slippers voor kind besteld. Een maat groter, want dat werd aangeraden. Helaas nog veel te klein. Zou ze graag ruilen, maar twee keer contact proberen te krijgen via de chat op de website. Helaas geen enkele reactie.
Beveelt niet aan
9 August 2026
Natascha
Zwolle
Mooie website en snelle levering. Top!
8 August 2026
Esther
Heel
Snelle levering en een overzichtelijke site om te shoppen. Zeker een aanrader!
3 August 2026
Patrick
Bodegraven
Bestellen retour kwaliteit product zoals omschreven alles goed geregeld
2 August 2026
Michael
Binnenplaats 2
Gewoon goed :-))
21 July 2026
Willem
Purmerend
Snelle verzending. Goede communicatie.
19 July 2026
Lenie
Drunen
Ik had best veel tijd besteedt om nieuwe circulaire tennisballen te kopen en hier de beste prijs gevonden. Erg jammer om na betaling te horen dat de ballen helemaal niet op voorraad waren waardoor ik weer opnieuw moest gaan zoeken.
Beveelt niet aan
18 July 2026
Mendy
Leiden
Makkelijk te bestellen snel geleverd en goede kwaliteit
17 July 2026
Sarina
Den Bosc
Makkelijk bestellen, snel geleverd en topkwaliteit!
16 July 2026
Angela
Ede
Veel keuze en veel goed geprijsde artikelen.
11 July 2026
Arda
Monnickendam
Product was als beschreven. Paste helaas niet. Retourneren en terugbetalen liep zonder problemen. Alleen retourkosten vind ik aan de hoge kant.
9 July 2026
Dick
Maurik
Gemakkelijk bestelproces en vlotte levering. Mooie kwaliteit.
6 July 2026
Germa
Goirle
Inderdaad vandaag besteld morgen geleverd, en nu heb ik beide bestellingen gehouden, maar het feit dat er al een retour label wordt meegestuurd is wel erg gemakkelijk zou je willen retourneren of ruilen.
22 June 2026
Antoine
ULICOTEN
Een hele snelle levering en een goede service
21 June 2026
wanda