Verkeerde maat besteld, via de mail klantenservice maat groter besteld. Snel geregeld.

Super snelle levering met mooie spulletjes

Onze zoon is helemaal happy met z'n sv Ilpendam ras en vest met naam en de sokken maken t af. Hij wilt alle dagen zn kleding aan.

Snel en correct

Antwoord op vraag binnen 1 dag. Bestelling was goed

Heel tevreden met de snelle levering.

Bestelling online gedaan en ik had de artikelen binnen enkele dagen in mijn bezit.

Alles op orde

Snel, duidelijk, helder

Fijne webwinkel. Reageren netjes per e-mail en hebben fijne spullen.

Snelle levering Clubkleding

Snelle levering Clubkleding met opdruk. Via de mail werden snel vragen beantwoord.

Mooie website. Snelle levering. Makkelijk dat ik mijn sneakers in de winkel in Volendam kon ophalen.

Snel en correct

Lekker snel en correct

Top services en snel.

Ruime keuze en goede prijzen.

Snelle levering, prima product!

Keurig en snel geleverd

Mooi shirt,en zeker niet te duur ,ook snel geleverd ,al met al tevreden

Snel en keurig bezorgd.

Besteld en snel, keurig thuis.

Mooie produkten alleen retour is niet zo gemakkelijk

Mooie produkten alleen retourneren is niet zo gemakkelijk

Snelle levering,goede communicatie

Top service!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik had telefonisch iets gevraagd en vervolgens via de website besteld. De volgende dag had ik mijn bedrukte kleding al in huis.

Netjes, precies.

Verkeerde product

Wordt verkeerde product opgestuurd ondanks een e-mail om het product te annuleren.

Bestelling snel ontvangen. Was helaas niet correct maar er is meegedacht over de oplossing. Super gedaan! Ik ben tevreden.

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging. Het enige minpuntje is dat ik een dunne sportbroek wilde, maar gegevens over de dikte van de stof wordt niet gegeven op de website. Deze die ik nu had besteld blijkt behoorlijk dik te zijn. Meer voor de winter.

Goeie producten met aanbieding. Snel geleverd. Goed te volgen via track & trace.

Goede snelle service

Maat te groot besteld..andere maat snel en retour betaling snel.. Product netjes geleverd, zowel doos als inhoud perfect…

De Stient 20

1132 BE Volendam