Alles keurig en snel en correct afgehandeld

Snel en betrouwbaar

1e keer bij Theo Tol besteld en 100% tevreden over bestelling en levering.

Mooie prijs, snelle levering, fijne schoenen!

We zijn zeer tevreden over de bestelling van onze hardloopschoenen! De bestelling was er met een paar dagen en ze schoenen lopen fantastisch!

Afspraken worden correct en goed nagekomen.

Prima afhandeling

Top, snel en keurig geleverd, pracht produkt.

Ik heb onlangs een broek besteld van het merk Mexx. Het was een prachtige broek maar voor mij klopte de maat niet.

In één woord TOP !

Binnen enkele minuten de bestelling geplaatst, snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel bestellen en snelle levering

Super snelle levering

De bestelling kwam snel binnen En was precies wat ik er van had verwacht

Vlotte verzending!

Binnen een paar dagen mijn bestelling in huis, voor ook nog eens een mooie prijs! Heel blij mee!

Supersnel geleverd, goede kwaliteit.

Prima service, perfecte bezorging!

Helemaal goed!!

Snelle adequate levering

Prima ervaring. Goed prijsverhouding ten opzichte van concurrenten. Snelle levering.

Fantastische Klantenservice!

Fijne Klantenservice, die erg behulpzaam zijn. Had zelf een foutje gemaakt met het retourneer proces. Deze mensen hebben dit gelukkig perfect voor mij opgelost. Super bedankt.

Netjes , snel fijne kwaliteit.

Prima, en fijne kwaliteit.

Op tijd geleverd

Goedeservices

Perfecte service

Binnen de aangegeven tijd geleverd en goed geïnformeerd

Bestelling bleek niet volledig te zijn, ontbrekende artikel werd snel nog nagestuurd.

Snel geregeld

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering. Duidelijke mail.

Als ik er zelf niet achteraan was gegaan, was pakket nooit geleverd

Bij bestelling stond op de website dat alle producten op voorraad waren en binnen 1-3 werkdagen bezorgd zouden worden. Een aantal producten waren bedoeld als cadeautje. Na een week nog steeds niets ontvangen, bleek dat het bij hun was blijven liggen. Toen ik het alsnog kreeg, was het al te laat om nog als cadeautje te geven. Bovendien zat er op een artikel een prijskaartje met lagere prijs dan ik er voor had betaald.

Binnen 1 dag het item in huis

De Stient 20