Alles gaat zoals het gaan moet

Bestelling snel en netjes uitgevoerd

Dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd!

Prima verlopen

Prima verlopen geld wat ik terug zou krijgen netjes teruggekregen Wat ik heb gehouden is van goede kwaliteit!

Top!!!!!

Zelfs de nabestelling werd netjes aan de deur afgeleverd!!!

Fantastisch en snel

Zelfs in Corona tijd, meteen de eerst volgende mogelijkheid in huis. Helemaal happy!

Super klantvriendelijk en top service!!

Heel klantvriendelijk en altijd goed advies

Uitstekend.

Supergoed, spullen werden netjes thuisbezorgd door de winkel.

Mijn shirt had oponthoud bij de post. Intersport stond me vriendelijk te woord en het shirt kwam toch nog vrij snel.

10/10

mijn levering kwam op tijd en was wat ik had verwacht, de prijs was zo verwarrend

Alles van bestellen tot aan leveren perfect!!!netjes op de hoogte gehouden via mail en was de volgende dag al in huis

Zelfde nog in huis

Snel aan de deur geleverd!

Ik kreeg snel antwoord op mijn facebook vraag. Ik ben blij dat ik evengoed mijn spulletjes kon bestellen, ondanks dat de winkel dicht zit.

Snelle levering, helaas geen verzendkosten retour

Snelle levering. Helaas was het net niet de goede maat qua schoenen. Retourneren was mogelijk, maar de verzendkosten daarvan moest ik wel zelf betalen. Toch 15% van het aankoopbedrag. Het zou mooi zijn als dit naar een antwoordnummer geretourneerd zou kunnen worden in het vervolg.

Goed geregeld

retourkosten nergens gemeld

bestelling snel geleverd. maar tot mijn verbazing moest ik 7,50€ aan retourkosten betalen ondanks het feit dat ik aangegeven heb de bestelling voor een maatje groter zou willen omruilen. ( waar ze overigens niet op gereageerd hebben)

Snelle en goede levering!

Goed contact en snelle levering!

Topservice

Prima geregeld!

Top, betrouwbaar en goed, mooie aanbiedingen!

Smiddags besteld savonds al aan de deur

Tijdens de lockdown is mijn bestelling dezelfde dag nog verzonden. Kwaliteit super goed!

Pakken problemen goed op.

Nadat er een klacht is ingediend pakken ze het probleem goed op en komen met een goed voorstel.

uitstekend

Goed gedaan de volendammers ! Ondanks een lage waarde product bleef men actief voor een juiste verzending !

Goede online service

Wat n snelle en goede service

De Stient 20

1132 BE Volendam