Reactie van het bedrijf
Goedemiddag Arda,
Wat vervelend dat u een verkeerde indruk hebt gekregen van ons bedrijf.
U geeft aan in u beoordeling aan dat wij retourkosten hebben berekend, maar dit is helemaal niet het geval. Wij hebben keurig uw gehele order retour betaald. U heeft het gehele orderbedrag gecrediteerd gekregen, zonder aftrek van 'retourkosten' die u aangeeft. Ik denk dat u misschien in de veronderstelling bent geweest dat u de broek zonder korting had gekocht, maar op de broek zat ook nog 7,59 korting bij aanschaf, wellicht dat hierdoor de verwarring is ontstaan.
U had aangegeven dat u een andere maat wilde ontvangen, maar dan moeten we die natuurlijk nog wel hebben staan. De maat die u wilde ontvangen hebben wij echter al vanaf juli niet meer in voorraad. Omdat we deze niet hadden, hebben we het bedrag in zijn geheel moeten crediteren, hetgeen op dezelfde dag is gebeurd als de ontvangst van uw retourzending.
In uw ontvangen mail van ons had u kunnen zien dat beide artikelen retour genomen waren, samen met het volledig gecrediteerde bedrag. Daar hebben wij verzuimd om u hier middels nog een extra mail van op de hoogte te stellen (waarvoor onze excuses) maar wij gingen ervan uit dat het door de eerste mail al goed was doorgegeven.
Wij hopen dat hiermee alles duidelijk is en dat het allemaal naar uw tevredenheid is afgehandeld.
Met sportieve groet,
Dennis Tol