Snelle levering!

Goede service!

Goede communicatie en snelle levering!!

Het bestelde jack was er de volgende dag al. Zeer snel en exact volgens omschrijving.

Zeer snelle levering

Goed contact en snelle levering

Eerst even telefonisch contact gehad en daarna online besteld. Ging soepel!

Goeie snelle service !

Veel producten en snelle levering

Ik kon alles vinden op de site wat ik nodig had en de producten werden 3 dagen eerder bezorgd dan de aangegeven datum!

Goed product en zelfs tijdens feestdagen met 1 dag geleverd

Had slippers besteld maar ze waren te klein.. Omdat de winkel dichtzat heb ik een email gestuurd of ik ze kon ruilen na kerst. Staat Dennis voor de deur op zondag met een maat groter! Nou dat is toch wel top service!

uitstekend

goed.

ondanks de 'grote drukte' bij Post NL was mijn contact met Intersport Theo Tol goed.

Zeer goed. Snelle en keurige bezorging.

Super. Helemaal top. Ga zo door. Succes en een fijne jaarwisseling.

Uitstekend!!

We waren heel tevreden!

Snelle levering, prima informatie over pakket

Supersnelle levering en bezorging aanhuis. Bedankt. Bea van Leeuwen

Super snelle service

Ik kon het artikel op de site niet vinden. Toen kreeg ik een link waardoor ik het makkelijk kon bestellen.

Overzichtelijke website en snel geleverd, topbedrijf!

Snelle levering, goede service

Weinig communicatie over levering

Levering klopte in eerste instantie niet en kwam veel later dan gepland. Ik moest zelf navragen waar de rest bleef. Communicatie vanuit de shop was er niet vanuit henzelf. Uiteindelijk nu alles ontvangen.

Super snelle levering!

Artikel niet gehouden omdat het te groot was. Retour gebracht in de winkel. Het bedrag werd gelijk de dag erna terugbetaald.

Mooie sportbidon. Snelle levering.

Handige sportbidon, die niet lekt in de sporttas. En hij ziet er ook nog eens leuk uit!

snel en netjes bezorgd

Het pakketje was goed en netjes verpakt, niks op aan te merken. Ook fijn, geen verzendkosten en bij de andere intersport wel omdat de schoenen iets afgeprijst waren. Raar maar waar

Uitstekende service en goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Ik ben een trouwe klant.

Snelle service. Top prijzen

super snel en goed geleverd

duidelijke website die heel overzichtelijk is om online te shoppen. Goed verpakt en zeer snelle levering. Helaas paste ik het niet, supersnel mijn kosten retour. Super tevreden!!

Betere communicatie indien een artikel niet voorradIg is en niet zomaar iets anders opsturen

Had een malelions pet besteld in zwart met rode opdruk, maar kreeg een zwarte met oranje opdruk toegestuurd zonder overleg! Niet netjes!

Uitstekend.

De Stient 20