Snelle bezorging en je krijgt een goed product

Tevreden

Kon de bestelling snel ophalen

snelle reactie en levering

Er was een product niet op voorraad, hier werd snel een oplossing voor gezocht.

Prima service. Snelle bezorging en alles was netjes ingepakt. Erg blij met mijn aanschaf via Theo Tol.

Uitstekend!!

Uitmuntende service!!!

Snelle levering van mooi product

Sportlegging uitgekozen aan de hand van website. Zeer snelle levering in goede verpakking.

Snelle afhandeling vd bestelling

Vrijdagavond bestelling geplaatst en dezelfde avond is hij aangemeld bij Postnl, helaas door de achterstand bij het distributie centrum kwam het pakket pas Donderdag aan.

Geweldige service

Geweldige service, klantvriendelijk en vriendelijk personeel.

prima service.

Super goed.

Superrrrr

Superrrrrr

Niet geweldig...

Heb een Nike shirt besteld maat XL maar deze valt bijzonder kort uit. Moest daarom retour zenden en kom erachter dat verzendkosten niet gratis zijn. Derhalve op shirt van €40,- zo’n €9.- aan verzendkosten moeten betalen. Nu in afwachting van terugstorting van de €40,-

Ik heb gekregen wat ik had besteld.

Goede ervaring

Fijne webshop

Ik ben goed geholpen.

Goeie service

Ze hebben een goeie service na een mailtje werd alles direct geregeld .

Snelle service en goede website

Heel prettig.

Wacht al een maand op me pakketje

Wacht al een maand op me pakketje

Helemaal goed

Hele snelle service

Geleverd zoals je mag verwachten

Product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Mooi product, zoals omsvhreven. Verder een goede en snelle levering zonder poespas.

Eerste keer perfect, tweede keer tegenvaller

Mijn eerste bestelling ging vlot, niets op aan te merken, maar mijn tweede bestelling veel minder. Ik kreeg een mail dat het verzonden was maar toen ik naar de track And trace ging kijken was/is mijn pakje niet te vinden. Contact opgenomen met klantendienst (1 week later) maar nu weet ik nog niets meer, en dus ook nog op mijn pakje aan het wachten.

Snel geleverd, correcte bestelling

Fijne schoenen mooi en zitten lekker , top!

goede service

Duidelijke communicatie

Een hele goede service

Al een aantal keer heb ik bij intersport Theo tol t-shirts laten bedrukken. Elke keer zijn ze goed. Ze denken mee om het nog mooier te maken en willen er alles voor doen om ze zo snel mogelijk klaar te maken en op te sturen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette duidelijke website.

Duidelijker communiceren. Mijn bestelling stond op voorraad maar moest nog uit een magazijn in Duitsland komen, bleek na navraag door mij. Had men zelf moeten melden.

De Stient 20

1132 BE Volendam