Fijne winkel, goede service.

Al vaker bij deze winkel nieuwe hardloopschoenen besteld. Levering gaat erg snel. Laatste keer per ongeluk de verkeerde maat besteld en toen ervaren dat de retour procedure ook snel en soepel verloopt. Zeker een aanrader!

bestelling en levering - alles verliep naar wens

Goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

Van Tol, ee heft bestelling snel opgepakt en snel uitgeleverd. Verder was de prijs van de gekochte producten prima.

Heel goed geholpen

Werd op mogelijkheid gewezen de kadobon online te verzilveren.

snelle levering, mooie korting, heel tevreden

Het artikel werd snel geleverd en er zat een mooie korting op. Ik ben heel tevreden.

Snel ontvangen, mooie aanbieding

Mooie aanbieding voor my sole zooltjes en vlot de bestelling ontvangen, alles prima!

Goede pasvorm, top produkt

Goed produkt, past goed , is ook niet te warm. Zoals je het zou willen dus

Super!!

Snel geleverd en goede producten!

Snelle levering!

Goede service!

Goede communicatie en snelle levering!!

Het bestelde jack was er de volgende dag al. Zeer snel en exact volgens omschrijving.

Zeer snelle levering

Goed contact en snelle levering

Eerst even telefonisch contact gehad en daarna online besteld. Ging soepel!

Goeie snelle service !

Veel producten en snelle levering

Ik kon alles vinden op de site wat ik nodig had en de producten werden 3 dagen eerder bezorgd dan de aangegeven datum!

Goed product en zelfs tijdens feestdagen met 1 dag geleverd

Had slippers besteld maar ze waren te klein.. Omdat de winkel dichtzat heb ik een email gestuurd of ik ze kon ruilen na kerst. Staat Dennis voor de deur op zondag met een maat groter! Nou dat is toch wel top service!

uitstekend

goed.

ondanks de 'grote drukte' bij Post NL was mijn contact met Intersport Theo Tol goed.

Zeer goed. Snelle en keurige bezorging.

Super. Helemaal top. Ga zo door. Succes en een fijne jaarwisseling.

Uitstekend!!

We waren heel tevreden!

Snelle levering, prima informatie over pakket

Supersnelle levering en bezorging aanhuis. Bedankt. Bea van Leeuwen

Super snelle service

Ik kon het artikel op de site niet vinden. Toen kreeg ik een link waardoor ik het makkelijk kon bestellen.

De Stient 20

1132 BE Volendam