Alles volgens de afspraak

Altijd mooie prijs-kwaliteit verhouding

Mooi poloshirt met initialen besteld! Snel geleverd!

Scherpe prijzen.

Veel keuze in shirts. Scherpe prijzen. Kwaliteit is top. Alleen spijtig dat ik niet kan inloggen op jullie website. Al wachtwoord veranderd meerdere keren. Hulp gevraagd maar daar nog niets van gehoord.

Fijne communicatie snelle levering

Ik wist niet of er tijd geleverd kon worden na een belletje met een vriendelijke medewerker kreeg ik meteen bericht. De shirts zijn zeer snel geleverd en zagen er erg netjes uit.

Verzotgde levering en goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

was perfect

was perfect goed geholpen door vriendelijk medewerker

Snelle afhandeling

Mooi

Mooi en kwaliteitsvol....met een leuke korting=een heel tevreden klant

Zit zeer prettig in mijn rolstoel

Perfecte kleding...

7 ruim voldoende

Veel omtrent het versturen en aankomen is prima gegaan.

Hoge kwaliteit en prima website

Goede website die makkelijk en goed werkt maakt al 50% van een goede ervaring! Daarna goede levering en super kwaliteit produkt maakt het af. Voor mij een perfecte 10!

Correct geleverd

Goede kwaliteit

Zeer correct

Kleding snel ontvangen. Was helaas niet het verwachte. Retour afhandeling goed en snel afgehandeld.

Ik heb het eerste mal besteld en ben helemaal tevreden. Ik kan nur zeggen top.

Ok, zoals het hoort!

Goederen goed verpakt, handig gemaakt om eventueel terug te sturen

Kleeding super

De cijfer 5 komt omdat er 2x iets mis ging met de levering van mijn broertje. Eerst de verkeerde maat , daarna komt het nieuwe broekje .met de Initialen er verkeerd op gedrukt vh ipv hv . Heb deze maar gehouden. Omdat ik geen zin meer had om terug te zenden.

Vriendelijk en zeer snelle levering

Heel kort, gewoon TOP!

pas content pour un ancien client

pas très content pour retourner un colis 18euro40 pour un retour dans relais poste Merci vous

Netjes en snel geleverd

De tas is netjes afgeleverd

Prima korte broeken

Mooie korte broeken en prima bezorging

Een paar dagen later aangekomen, maar duidelijk ook uitgelegd waarom dus dan is het ook geen probleem.

Snel geleverd en alles in orde.

Altijd super prijzen en de kwaliteit is goed, bestel vaker hier en steeds tevreden.

Verkeerde levering

Besteld een zwarte keepersbroek krijg ik een groene shirt op gestuurd.

Mooie nette en giede kwaliteit, voor een goede prijs.

levering ok

bestellen van bedrukking niet handig (moest in 3x en niet gelukt), de voorgestelde foto van de keepershirt beantwoordde niet aan de verwachting (witte ellebooglappen ! + oud model)

• Zou u ons aanbevelen? Nee

De Stient 20