Prima korte broeken

Mooie korte broeken en prima bezorging

Een paar dagen later aangekomen, maar duidelijk ook uitgelegd waarom dus dan is het ook geen probleem.

Snel geleverd en alles in orde.

Altijd super prijzen en de kwaliteit is goed, bestel vaker hier en steeds tevreden.

Verkeerde levering

Besteld een zwarte keepersbroek krijg ik een groene shirt op gestuurd.

Mooie nette en giede kwaliteit, voor een goede prijs.

levering ok

bestellen van bedrukking niet handig (moest in 3x en niet gelukt), de voorgestelde foto van de keepershirt beantwoordde niet aan de verwachting (witte ellebooglappen ! + oud model)

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Prima prijs kwaliteit.

Al vaker wat besteld. Producten zijn goed en prijzen zijn scherp. Levering is niet altijd even snel, maar dat is te overzien.

Uitstekende service en keurige afhandeling

Uitstekende service en keurige afhandeling

Duidelijke site , goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Kwaliteit keeperstenue

- gebruikt stof voor keeperstenue. + snelle levering

Pa reçu la comand

J'ai passé la commande le 28.05.2023 et elle n'est toujours pas arrivée chez moi

Prima product en snel geleverd.

Leuke kleren, prima kleding

100% weer tevreden met de hele levering van A tot en met Z. Tot de volgende keer!

Goed product, verbetering mogelijk bij leveringsstatus.

Goed product. Echter geen berichten ontvangen over de leveringstermijn en verzending.

Kwalitatief goede kleding, snelle levering

Kleding van Jako is van goede kwaliteit, de afwerking is mooi

Bezorging te laat

Bezorgtijd 3-5 werkdagen werd 8 dagen, bedrujte shirts hebben er geen reet meer aan.

Wilde een bepaalde opdruk en na een duidelijk uitleg besteld. Helemaal tevreden over de levering.

Klasse.

Klasse goede afhandeling. Gr. Fred

Prima kwaliteit, goede en snelle service! Maat komt overeen met de werkelijkheid!

Alles goed

Ging mooi

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Alles naar volle tevredenheid

Goede en snelle levering

Topkwaliteit

Topkwaliteit voor een juiste prijs, snelle levering.

Correct

Iets te lang op moeten wachten naar mijn mening. Voor de rest goede kwaliteit kleding en correcte levering.

snel en goed

bestelling verliep goed en makkelijk en snel geleverd

De Stient 20

1132BE Volendam