goed nette service

Duidelijk en snelle levering

Goede en snelle levering

In mijn levering miste 1 shirt. Na meteen contact via de mail, kreeg ik meteen antwoord en de volgende ochtend lag het ontbrekende shirt ook op de mat

Op tijd komen

bestilling is nog niet binnen

Wat te doen als de bestelling er nog niet is

Levering en kwaliteit goed

De bestelde shirts zijn zoals verwacht aan scherpe prijs en levering liep vlot. Echter heb ik onmiddellijk na het plaatsen een chat en mail gestuurd ivm de facturatie aangezien het ging om een zakelijke bestelling maar hier helaas nooit antwoord op gekregen.

Klantgericht

Adequaat en snel gereageerd na de melding na de bestelling dat ik de verkeerde maat had besteld. Alsnog de goede maat geleverd.

Kleding prima

Levering vond ik lang duren. Verder prima kleding geleverd

Snelle levering. Kwaliteit rugzak is goed.

Goede service alleen jammer dat het geen grote maat was.

Snelle levering.

Goeie kwaliteit.

Jos

Zeer goede kwaliteit en zeer mooi

Doe zo voort

Mooie kleding voor een betaalbare prijs.

Verzending mag van mij wel sneller. 2-5 werkdagen is vaak 4-5 werkdagen. Liever zie ik voor een bepaalde tijd besteld, de volgende dag in huis.

snelle levering en goede kwaliteit

Betrouwbaar

Retour zending en snel het geld teruggestort

Kwaliteit

Kwaliteit kledij snelle levering en goede prijs

Verkeerde artikel gekregen. Werd snel gereageerd op mail en alsnog goede artikel ontvangen.

Tas is degelijk

Tas is van degelijke kwaliteit. Hengsel begaf het wel, waarop ik de dag erna al een nieuw hengsel binnen had, super service.

Alles perfect opgelost

Het ontbrekend artikel is ondertussen onderweg bedankt hiervoor.

De opgegeven maten bij de training waren bij ontvangst en na het passen zoals het hoorde

Zie hierboven

Snelle service en correcte levering.

Helemaal top

Goed snel

duidelijk en makkelijke website/bestelling

Zonder zoeken, met enkele klikken bestelling kunnen plaatsen van reeds gekende artikellen.

De Stient 20

1132BE Volendam