Half werk

Ik had een naam besteld voor op de shirt, maar alleen het rug nr stond er op! Wel alles bij betaald!

Geld uitgegeven maar nooit iets ontvangen.

Heb drie weken geleden iets besteld en nooit iets ontvangen. Ik neem volgende week weer contact op. Hele slechte service.

Gaat inprincipe altijd goed, maar

Had een bestelling gedaan waar ik ontzettend blij mee was, maar waarbij we uiteindelijk 2 producten niet geleverd konden worden.

snelle levering en kwaliteit

je word goed geholpen en ondersteund bij de bestelling . levering is is op tijd en de kwaliteit is super en de prijs is voor iedereen te doen

super

super

Behulpzaam en meedenkend

Ik ben erg goed geholpen nadat bleek dat ik een verkeerd item had besteld.

goed en snel ontvangen

duidelijke website, en de artikelen snel in huis

goed en snel ontvangen

duidelijke website, en de artikelen snel in huis

Altijd goed kwaliteit en snelle levering

Wordt snel geleverd en de kwaliteit van de spullen is super. Dat is ook wel nodig als je zoon keeper is. Verder een hele fijne pasvorm van bovenkleding (niet te strak) en super sokken.

Aankoop

Jammer dat de bedrukking fout was, was nochtans correct op factuur te zien

Vlotte afwikkeling

Vlotte afwikkeling

Goede en snelle service

Niets op aan te merken

Zeer in orde

Ok

Kwaliteit en duurzaam.

Eerlijk en correct. Dikke aanrader.

Kwaliteit en duurzaam.

Eerlijk en correct. Dikke aanrader.

Altijd goed

Netjes op tijd en netjes verpakt.

De Stient 20

1132BE Volendam