beschrijving klopt niet helemaal

De jas is op de site aangeboden als een warme winter jas. Hoewel het model van deze herenjas erg mooi is voldoet ie niet aan de eisen. Bij 0 graden had mijn zoon het ontzettend koud.

Paquet niet gekregen

Blijkbaar mijn Adress was niet Juist.

Alles verlopen zoals gewenst

Alles verlopen zoals gewenst

Jammer dat de bestelling een dag te laat kwam.

Mailcontact gehad, waarin ik aangaf de bestelling vrijdag te willen hebben en of dat lukte als ik het dinsdag zou bestellen. Er werd aangegeven het dan beter direct nog maandagavond te doen. Dat heb ik gedaan, maar alsnog 1 dag te laat.

Goede en snelle service!!!

Zie boven

ne correspond pas

J'ai commandé ce qui ressemble vraiment à une petite veste et j'ai reçu un kway.

Prima service, snelle levering

Goede en snelle levering, mooi product voor prima prijs

Ik zou er weer wat bestellen

Na de bestelling ontdekte ik een foutje, gemaild en ik had snel reactie, foutje werd hersteld en de levering was ook zoals verwacht. Goed geregeld dus!

Lijkt niet op de foto

De broek was heel dun en leek op de foto juist normale traingsbroek Maar toch even gepast trok er gelijk en gaat in dus kan hem nooit aan 40 euro dus weg gegooid

Nice product

Good quality

Perfecte jas voor mij

Dit is een mooie stevige en warme winterjas past perfect

Snel, goed en mooie kwaliteit

Een aantal trainings- en keepersbroeken besteld met initialen erop

Goede prijs kwaliteit

Mooi trainingspak voor een normale prijs

niet alle productinformatie klopt

gezocht op broek met binnenbroek, maar dat laatste ontbreekt

Uitstekende service

Duidelijke site, makkelijk besteld, snel binnen. Top.

Snel

Sneller levering en kwaliteit

Duurde langer dan verwacht binnenkomst

Duurde langer dan verwacht binnenkomst

Kwaliteitsproducten, mooi design, goede service van Jaco.nl. Aanrader voor elke sporter.

Goede kwaliteit en service

Binnen de termijn geleverd

Goede en snelle levering

Incl. Bedrukking lekker snel geleverd!

Heel goede service

Foute levering met glans rechtgezet

Goede info

Bij vragen/problemen een helpende hand bieden.

De Stient 20

1132BE Volendam