Helemaal top

Alles verliep goed en artikelen zijn mooi en op tijd geleverd

Snelle levering van bestelling

Levering conform afspraak. Ben tevreden met het product.

U hebt moeite gedaan!

Maar u had beloofd de naam RON over de licht zichtbare oude tekst te zetten op de broek . We hebben elkaar van in begin verkeerd begrepen. Volgende bestelling beter. Grts en toch bedankt voor de moeite. Gregoor Pierre Lepelvormweg 18 Lanaken Belgie.

Alles prima!

Snelle levering, goed product, maat klopt

Goede spullen, LANGE LEVERTIJD.

Over het algemeen, goed.

Super service

Omdat de muts van mijn man te dun was wilde ik de muts retour sturen. Maar ik kreeg het aanbod om de muts te behouden en er werd een creditnota gemaakt! Dit vind ik dus echt super service van Jako!!

Mooie stylvolle jogging

Heel mooie trendy jogging, kwaliteitsvolle stof en perfecte snit. De snit geeft ruimte en sluit tegelijkertijd perfect aan het het lichaam aan. Dit is absoluut geen 'slobberjogging'. Je kan er gerust de straat mee op.

Prima levering en producten

Zeer goede service

Hier kan je gerust iets bestellen je word uitstekend geholpen ook bij het retour zenden uitstekend

Vlotte en correcte levering en het artikel past perfect

Gewoon goed!

Beantwoording van mijn vraag via de mail was erg snel en goed. Levering ook. Een tevreden klant!

Voor de eerste keer ....een voltreffer

Prima kwaliteit

Makkelijk besteld

Rits vast

Hallo. Mijn ervaring kwa levering goed. Twee jassen besteld. Was een klein probleempje mee. Gebeld daarover, en wordt netjes opgelost. Mvgr Patrick Dielissen.

Is heel goed

Zou nog leuker zijn als jullie onze vrouwen talenten Amva van voetbal totaal zou willen sponsoren. Wij doen alles gratis zelf alle Jako tenues betaald. Misschien willen jullie ons helpen, wij spelen tegen profs en geven meiden de kans om zich te laten zien. Vooral voor kinderen die geen centjes hebben om een club te betalen. Mijn nummer 0633843521

goede kwaliteit en snelle levering

Tevreden over de info , kwaliteit en levering.

Fijne kleding

Ik ben gymleraar en gebruik de jako kleding iedere dag. Het zit goed en de vormt mooi!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ik had al een keer 2 trainingspakken gekocht en die bevallen me goed. Dus nu heb er nog een jack bij gekocht

Prima product snelle levering

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en perfecte pasvorm

Ik heb al veel besteld bij jullie ,goede kwaliteit snelle verzending . Een aanrader!!!

Fijne kleding en snel geleverd

Zoals altijd snel in huis. Goede maatvoering en goede kwaliteit kleding.

Prima service goede emaills ontvangen en snelle levering.

Super service

Top! Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit

De Stient 20

1132BE Volendam