Als cadeau voor mijn partner. Hij zelf is verzot van jako trainingsbroeken en shirt! Daarnaast snelle levering en goede kwaliteit!

Spullen zoals verwacht

alles was zoals verwacht, het duurde wel wat langer voordat het binnen was maar mogelijk kwam dat ook deels door de feestdagen en lockdown.

Duidelijke beschrijving van produkt en snelle levering

De produkten zijn duidelijk omschreven, de site overzichtelijk Snelle levering.

Uitstekend product, verzending en levering!

Advies ging soepel, bij ontvangst van het product helemaal volgens verwachting en tevreden. Blij mee.

Alles perfect verlopen!!! En super snelle verzending.

Mooi materiaal/stof en snelle levering

heel tevreden

ik had me vergist bij mijn bestelling en wanneer ik telefonisch contact met jullie opgenomen had hebben jullie dat veranderd en was mijn bestelling gelukkig in orde wanneer ik ze ontvangen heb. Het was ook op tijd hier wat jullie natuurlijk niet altijd in de hand hebben. Het was prima!

Vlotte eerlijke service...

Snelle service eerlijke prijs duidelijke website

top kwaliteit

Voldoet aan de verwachtingen, kompleet!

top service

goede service, door correcte levering van de aangekochte producten

Goede spullen en snelle service

Alles wat doorgegeven is, is aangekomen en kwam tijds score was het snel aan huis en dat in deze periode.

Prima kwaliteit prima geleverd

Zoals beloofd geleverd ondanks drukke periode.

Uitstekend product in perfecte staat geleverd

Gepersonaliseerde keeperstrui besteld en deze werd precies zoals online voorgesteld gemaakt en geleverd. Zeer tevreden van de kwaliteit en de service!

Snelle en correcte levering

Gewoon zoals het hoort

Snelle service en snelle reactie na een mail gestuurd te hebben met een vraag. Heel vriendelijk afgehandeld.

Très bon produit mais très mauvaise livraison

A la livraison, j’étais absente et le livreuse a laissé le paquet (troué) dans un bac d’eau. Résultat tout les training était complètement trempé. J’ai du les laver et enlever. Comme c’était des cadeau c’est vraiment dommage.

Snel en prima kwaliteit

Snelle levering en prima service

Mooie producten, fijne levering

Nu de 2e keer hier besteld. Mooie kwalitatieve producten en fijne levering.

Uitmuntend

Correct afgehandeld !!

Mooi product, snelle levering

Snelle levering, voldoet aan de verwachtingen!

Snelle services

Snelle services , goeie kwaliteit