Niet alles kon in een keer verstuurd worden, direct antwoord op mijn vraag. Snelle verzending en mooie kleding

Goede kwaliteit en snel geleverd

De producten zijn van goede kwaliteit en het kwam aan

Producten van kwaliteit

Ik heb tee-shirts van alle kleuren en ze mogen allemaal samen in de wasmachine. Ze verkleuren niet. De betaling gebeurt ook op een veilige manier. Ik ben een zeer contente klant.

Goed geleverd !

Prima. Mail wanneer levering is.

Goede prijs en uitstekende kwaliteit!

Binnen 4 dagen bezorgd met initialen op alle artikelen. De kwaliteit is heel goed. Vooral als je kijkt naar de prijs die je ervoor betaald. Uitstekende service altijd op de hoogte gehouden tijdens het proces. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goed kwaliteit

al veel beter

blij met de snelle reactie na mijn beoordeling. ik ben niet in de positie om dagelijks mijn mails te controleren en al zeker niet de trace te volgen van mijn pakket.

Goed, ik had per ongeluk een s maat broekje besteld en een xl shirt.

Ik kreeg een mail van Jako met de vraag om nog eens naar de bestelling te kijken omdat de verhoudingen niet klopten. Jako denkt daarin mee alvorens de bestelling op transport gaat.. Super ervaring want anders had ik een broekje ontavngen wat mij niet zou passen.

Aanrader

Bestelde kleding werd snel en netjes geleverd. De maten op de website komen ook overeen bij het passen. Dank je wel voor de fijne service.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze, snelle levering. Retour gaat ook prima en snel.

Snelle service goede kwaliteit

Goede kwaliteit , prijsvriendelijk , goede service !

Topkleding

Mijn team heeft allemaal dit als trainingshirt

Fraaie kleding, snelle service!

Selecteren online was makkelijk en het bestelproces ging snel. Vlotte levering en de maattabel klopte ook prima, fantastische pasvorm.

Perfecte levering

Snelle levering alles dik in orde

Correctie eerdere beoordeling

Vind het jammer dat jako geen tussen maat heeft alleen 164 en dan maat S. Maar hier kan intersport niets aan veranderen.

Top en snelle levering top team en kleding natuurlijk ook

Top kleding altijd correct goede service

Erg lang wachten tot onze bestelling compleet is

We hebben zondag 26 september een bestelling gedaan en betaald. Toen we op donderdag 30 september de bestelling geleverd kregen was deze helaas niet compleet. Er stond een paar sokken op die we wel betaald hadden, maar niet ontvangen hadden. Ik heb meteen gebelt en we kregen Dennis aan de telefoon. Hij vroeg vriendelijk of we het geld terug wilden of dat hij de sokken nog op kon sturen. Wij kozen voor de sokken opsturen. Vrijdag kregen we een mail over en retournering. Daarop heb ik weer gebelt en gevraagd waarom we de mail gekregen hadden. Dat gaf een beetje verwarring. Dat was voor jullie eigen bedrijf normaal zei hij.(oke kan dacht ik). Hij zei dat hij de sokken verstuurd had en dat we ze zaterdag zouden ontvangen. Nu vandaag was het weer woensdag en hebben de sokken nog steeds niet ontvangen. Dus vandaag voor de 3 de x maar weer gebelt en hij zei ook wederom dat hij ze vandaag zou versturen. Dus we hopen dat 3 x scheepsrecht is en dat we ze nog deze week mogen ontvangen. Ben tot nou toe best wel teleurgesteld dat je voor 1 paar sokken bijna 2 weken moet wachten om ze te ontvangen Mvg lonneke van Keeken

Betrouwbare webshop met goede service

Snelle levering. Helaas moest het retour. Kreeg een mail dat het netjes retour was gestuurd en dat mijn geld binnen 2 werkdagen terug gestort zou worden. Dus prima service. Kunnen een hoop webshops van leren.

Mooie kleding snelle service

Keeperbroek en keepershirt met naam en nummer besteld...snelle levering. Kleding blijft mooi na het wassen. Niet duur

Levering volgens verwachting

Goede service en mooie kleding

Correct op alle gebieden.

Voorbeeld voor vele verkopers.

Goede service!

Op het afgesproken tijdstip het bestelde geleverd. Er was een foutje, die heel rap en correct was opgelost!

uitstekend

Verdee geen commentaar