Correct

1 fout artikel ontvangen en na telefonisch contact de dag nadien juiste artikel ontvangen. TOP

Snel en makkelijk

Kleine bestelling gedaan maar met groot gemak kunnen uitvoeren en snel bezorgd. Erg fijn

perfecte nakoming van de afspraken en levering

na de bestelling is alles zeer vlot verlopen, de levering gebeurde binnen de termijn van afspraak

Perfecte dienstverlening!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

prima product, snel geleverd

fijne keepersbroek gekocht. scherp geprijsd, dag erna al geleverd. tevreden over zowel product als aanbeveling.

Mooie kleding!

Goede kwaliteit kleding! Netjes en op tijd thuisbezorgt.

Duidelijke site. Alleen lukte het niet om op ieder kledingstuk de initialen te laten bedrukken.

Goede sportkleding top

De laatste 10 jaar gebruik ik enkel jako

Hele mooie tas.

Mooi formaat voor 10 jarige voetballer. Compact om te dragen en voldoende opbergruimte.

Top kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding is echt top. Ik heb meerdere dagen op de tenues mogen wachten, iets wat hedendaags al lange levertijd wordt gezien.

Zonder problemen bestelling ontvangen in België. Bestelling geplaatst en 1 dag later al mogen ontvangen. Top!

Uitstekend net als de vorige keeperoutfit van mijn zoon

Heel tevreden

Correcte levering.

De bestelling was tijdig geleverd.

Bestelling was tijdig en correct geleverd.

Prima,snelle levering en alle maten kloppen.

Goede en snelle afhandeling

Uitstekend op alle gebieden qua planning levering en informatie

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Ik heb nog NOOIT iets besteld bij JAKO en ben verrast van de vlotte afwerking van mijn bestelling.

Prima geholpen, denken met de klant mee. Heel fijn bedrijf, goude pluim

zitten goed en blijven mooi

zitten goed en blijven mooi

Perfecte levering en kwaliteit

Nog niet

Ik heb de pakt tot nu nog niet gekregen. Heb ik geen ervaring van.

goede ervaring

Prima zaak, levering duurde wel wat langer dan normaal, zou met vakanties te maken kunnen hebben. Scherpe prijzen in vergelijking met andere sites! Dus een aanrader!

10/10

Top merk heb niets anders 9