Nee goeie stofje perfect maar geen dure prijs

Goede ervaring

Uitmuntende service

Super tevreden, heb direct bijbesteld.

Meerdere keren iets besteld bij JAKO teamkleding. Netjes op tijd de levering, de bedrukking Oké. En de kwaliteit is fijn

top

snelle levering, alles zoals vermeld

Een absolute aanrader.

Zeer ruim aanbod van kleding (zeker ook wat grote maten betreft), snelle levering, makkelijk te retourneren en dat alles tegen zeer redelijke prijzen. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Correct

1 fout artikel ontvangen en na telefonisch contact de dag nadien juiste artikel ontvangen. TOP

Snel en makkelijk

Kleine bestelling gedaan maar met groot gemak kunnen uitvoeren en snel bezorgd. Erg fijn

perfecte nakoming van de afspraken en levering

na de bestelling is alles zeer vlot verlopen, de levering gebeurde binnen de termijn van afspraak

Perfecte dienstverlening!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

prima product, snel geleverd

fijne keepersbroek gekocht. scherp geprijsd, dag erna al geleverd. tevreden over zowel product als aanbeveling.

Mooie kleding!

Goede kwaliteit kleding! Netjes en op tijd thuisbezorgt.

Duidelijke site. Alleen lukte het niet om op ieder kledingstuk de initialen te laten bedrukken.

Goede sportkleding top

De laatste 10 jaar gebruik ik enkel jako

Hele mooie tas.

Mooi formaat voor 10 jarige voetballer. Compact om te dragen en voldoende opbergruimte.

Top kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding is echt top. Ik heb meerdere dagen op de tenues mogen wachten, iets wat hedendaags al lange levertijd wordt gezien.

Zonder problemen bestelling ontvangen in België. Bestelling geplaatst en 1 dag later al mogen ontvangen. Top!

Uitstekend net als de vorige keeperoutfit van mijn zoon

Heel tevreden

Correcte levering.

De bestelling was tijdig geleverd.

Bestelling was tijdig en correct geleverd.

Prima,snelle levering en alle maten kloppen.

Goede en snelle afhandeling

Uitstekend op alle gebieden qua planning levering en informatie

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Ik heb nog NOOIT iets besteld bij JAKO en ben verrast van de vlotte afwerking van mijn bestelling.

De Stient 20

1132BE Volendam