Zeer professionele service!

Het omruilen verliep super door de vlotte service van Dennis!

netjes binnen de afgesproken leveringstermijn geleverd.

Super snelle levering!

Kwaliteit en prijs verhouding super...

Prima levering en service goede kwaliteit

Snel en netjes geleverd.

Geen bemerkingen. Alles verliep vlotjes.

snel, goed & gewenst!!

zie tekst: snel, goed & gewenst!! NO Ali Baba ****.......

Zeer goed.

Alles heel positief, snelle levering, past perfect.

Ik had iets te groot besteld, ruilen binnen n week was het er

Gewoon degelijk

Duidelijke site, snelle bezorging en tevreden met het product. Heel tevreden dus.

Goed en ook de bezorging

Goed produkt

Goed produkt, snelle levering

Gewoon prachtig, en heel snelle levering.

De kledij past perfect en is heel mooi.

Snelle levering! Ook het omruilen van een deel van de bestelling verliep heel vlot! Heel tevreden.

Goede snelle levering

Topproducten, die aan de deur door de baas zelf

Snelle en nette bezorging

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Trainingsbroek en Ziptop passen perfect en voldoen aan de verwachting. Minpunt is dat de aflevering langer duurde dan aangegeven (meer dan 5 werkdagen)

Als ik nog wist wat ik besteld heb

Als ik nog wist wat ik besteld had dan kon ik er beter over oordelen. Dus misschien een foto bij plaatsen van het artikel dat ik heb gekocht l dan is het zuiverder.

Bestelling in orde

Met de bestelling en Jako zelf geen probleem, jammer dat het al voor de 2de keer problemen waren met de levering van post.nl

Eerste ervaring erg goed. Na feedback een hele snelle reactie!

Ik had een goede levering van mijn bestelling. Alleen viel 1 maat groter uit. Deze direct teruggestuurd en een ruiling met een maat kleiner aangevraagd. Bevestiging van retournering heb ik gekregen. Ondertussen ook bericht gekregen dat het nieuwe artikel binnenkort verzonden wordt. Goed contact, snelle reactie!

Goeden keurig verzorgd en ik heb ze gebeld en ook erg vriendelijk top mijn complimenten vrg jw van den bosch

Beoordeling mijn bestelling

Top kwaliteit echte perfecte trainingspak zeer goede kwaliteit ben echt erg tevreden

Prima, kleding was op een paar dagen bij mij thuis.

zeer te vreden

Snelle levering duidelijkheid goed kwaliteit

Duidelijke website/bedrijf .snelle levering en communicatie mails. Jammer wel alleen dat achteraf betaal mogelijkheid verdwenen is

De Stient 20

1132BE Volendam