TOP!!

Goede en snelle levering. Goede kwaliteit kleding.

Snelle service en goede kwaliteit

Heel goede kwaliteit

Fijne service, geduldig en vriendelijk.

Zeer tevreden en goede mooie kwaliteit kleding. Voor mijn man en onze zoontje. Wij blijven vaste klant hihi. Mijn man wil geen merk masita meer, alleen nog maar van Jako. Er is van beide kanten veel vertrouwen. Tot ziens!

prijs kwaliteit is goed

Mooie kwaliteit van het trainingspak Snelle levering

Tights zit perfect. Levering was snel!.

uitstekend

Duidelijke bestelmogelijkheden. Helaas was het artikel te krap in de schouders. Retournering ging makkelijk, betaalde bedrag ook snel teruggestort.

Zeer snelle correcte service

Een golfjack besteld dat snel geleverd werd. Helaas was het materiaal anders dan ik verwacht had. Jack teruggestuurd en betaling werd ook alweer heel vlug geretourneerd. Perfect, aanrader!

Mooi product, binnen een redelijke termijn geleverd.

De levertijd was iets aan de lange kant. Maar het product is prima!

super service

ik had per ongeluk verkeerde trainingsbroeken besteld. Gemaild en daarna direct een reactie ontvangen dat ze de andere broeken gingen verzenden. Deze waren goedkoper, en zelfs zonder er naar te vragen hebben ze het verschil terugbetaald. Net en correct bedrijf.

Nette levertijd duidelijke website

Gewoon top service*****

Zéér behulpzaam

Mijn vraag was heel gecompliceerd, maar werd geheel tot mijn tevredenheid opgelost.

Prima spullen

Wel wat jammer dat de verzending wat lang op zich liet wachten, maar dat zullen de perikelen van het COVID-19 wel zijn.

Niet wat ik verwachte

De keepersbroek zag er op het plaatje veel beter uit als in het echt Zat totaal geen vorm in

Altijd op tijdqq

Ik vind jullie aardig

vlotte service

bestelling, communicatie, retourneren en de terugbetaling is correct en professioneel verlopen.

Maat perfect en nette levering en verpakking

Goed geholpen

Persoonlijk gesproken en goed geholpen

Heel aangenaam van dragen, goede kwaliteit

Alles van bestelling tot levering tot dragen is het top

Vlotte afhandeling van de bestelling!

De gemaakte afspraken werden correct nagekomen! Kwaliteit van de producten is qua prijs/kwaliteit in orde.

Alles is prima; levering, prijs-kwaliteit, product!

Prima, volgende keer kijk ik weer op deze site; prima zaken meegedaan

Snelle goede service

Snelle levering, goede service, ruime keuze

Op en top 100%

Berichtgeving en levering zoals in de info gemeld

De Stient 20

1132BE Volendam