ik had rood besteld maar ik kreeg oranje

Netjes verzorgde

Het was netjes en goed verzorgd goed in gepakt. Alleen de aflevering was slordig in de brievenbus gepropt. Kunnen jullie niks aan doen maar wel die gene die het brengt. Omdat het netjes was ingepakt had het geen schade opgelopen

Positief

Had enkele vragen waarop ik snel en correct een antwoord kreeg . Was ivm maat broek en trui. Ook snelle levering.

Ruim assortiment tegen goede prijzen

Ik kocht een Juventus trainingstenue voor mijn zoon. Ziet er goed uit en werd snel geleverd.

Ondanks dat de levering vertraging opliep door een derde partij, is de service ontzettend goed geweest. Goed op de hoogte gehouden en levering is zo snel mogelijk uitgevoerd.

Alles super goed geregeld en vlot!

Kwaliteitsvolle dienstverlening en professionele aanpak!

Keurige service, conform verwachting

Snel en accuraat

Goed geregeld webaankopen en retourneren!

Perfect l

niks ontvangen

Ik heb mijn spullen niet ontvangen, maar heb er wel voor betaald. Geen reactie gekregen op een e-mail hierover. Daarna na zelf contact hebben opgenomen was er blijkbaar al een 'onderzoek' gestart. Ik weet verder nog niks en heb geen spullen. Zeker in deze tijd is transparantie en communicatie belangrijk en dat mis ik.

Goede kwaliteit

Duidelijke site en goede kwaliteit

Trainingsbroek past precies. Zit lekker!

Materiaal was ok en werd tijdig geleverd.

Het geleverde materiaal voldeed aan onze verwachtingen. Het enige minpunt...het pakket werd oom 22u30 geleverd!! Nogal laat ? Niet?

Goed netjes afgeleverd en snel.

Fantastische service.

Een te kleine maat vrijetijds pak binnen een week omgeruild in een m aat n.b e groter. Top

Netjes en op tijd afgeleverd

Trainingspakken besteld, goede kwaliteit. Op tijd volgens afspraak geleverd. Tevreden klant.

Heel snel bezorg echt top

Perfect geleverd

Goed geregeld

Keeperstenue besteld in de kleur grijs. Ziet er mooi uit. Levering ca. 5 dagen.

onverwachte verzendkosten bij proberen andere maat/model

De trainingsbroek blijkt bij herhaling niet te passen (ik ben op zoek naar een wijder model maar huidige modellen blijken juist smal te zijn). Omdat ik echter opnieuw verzendkosten moet betalen om een ander model te proberen, haak ik af en ga ik niet verder bestellen.

Prima opgelost

Samen met klantenservice probleem uiteindelijk opgelost, prima! Bestelling was ook vrij snel thuisbezorgd.

Top service en meedenkend!

Wij hadden een trainingspak besteld en jas was perfect voor onze voetballende zoon maar de bijbehorende broek was voor hem veel te wijd. I.o.m. jullie juiste broek (extra lang) erbij gezocht, juiste links ontvangen en opnieuw besteld. Andere pak geretourneerd en binnen 4 werkdagen was alles geregeld. Bedankt

Prima prijs/kwaliteit

Jako trainingsbroek prima kwaliteit zit lekker

Wij kende het merk jako al jaren en hebben daar al meerdere kledingstukken van. En omdat deze lang mooi blijven hebben wij de keus gemaakt om deze weer te bestellen.

De Stient 20

1132BE Volendam