makkelijk snel en safe

product makkelijk gevonden op de site, eenvoudig te bestellen veilige betalings metode snelle levering, product van uitstekend kwaliteit zoon kan weer onder de lat trainen!

voldoet aan de verwachting

Precies volgens verwachtingen

Heerlijke sokken! Ik heb ze niet alleen tijdens het sporten maar ook lekker in huis aan. Mooie lengte en niet zwetend.

Ben tevreden met mijn aankoop,ziet er goed uit

Heb er wel een week op moeten wachten, maar dat lag aan Postnl.

Door post.nl moest ik een week wachten op mijn bestelling, maar goederen en verpakking waren prima

Was goed!

Goed!

Snel geleverd. Top kwaliteit

Snel geleverd. Top kwaliteit

Kwaliteit is goed levering was lang

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de sokken. Ze zitten ontzettend fijn en zacht en voelen warm aan. Levering duurde wel erg lang. Prima dat het wat langer kan duren, maar als tip: informeer de klant daar dan frequenter over.

Wat ik alleen raar vind is het terug sturen van. Kleding. Ik had besteld bezorgen was gratis het moest retour en daar kon ik ruim 7 euro voor betalen vind ik apart En dan trekken jullie het ook nog van retour bedrag af. Dus dat is dubbel raar hoor

Kwaliteits/prijsverhouding is zeer goed

Goede site, veel variatie , goede prijzen , nette aflevering en netjes op de hoogte gehouden

Kledy was in de lijn van de verwachting maar administratie kan beter op punt gezet worden.

Bij het leveren in België, was er een document bijgevoegd om eventueel terug te zenden. Dit was blijkbaar voor retourzendingen in Nederland maar niet vanuit België. Dit werd op vraag aangepast en er werd een ander document doorgestuurd. Zou wel handig zijn als zendingen naar België automatisch het juiste document zouden ontvangen. Maar toch blij dat dit zo snel werd opgelost.

Kwaliteit onvoldoende

Ik heb een trainingsbroek besteld, ik ging er vanuit dat het dezelfde zou zijn als ik al had. Maar deze stof is zo dun, en de zakken te ondiep en de broek te hoog. Maw een ontevreden voetballer. Mvgr, Rene Woolderink

Kwaliteit voor een goede prijs

Goed spul

Top kleren top levering en top klantenservice

Alles was op tijd binnen en ze hebben me goed geholpen

Prima levering, goed op de hoogte gehouden. Twee mooie trainingsbroeken voor mijn zoontje.

Snelle en correcte levering

Makkelijke website Eenvoudig te bestellen Snelle levering

Fijne service

Ondanks dat mijn pakketje door de vervoerder later geleverd werd, ben ik super tevreden met de service van jakoteamkleding.nl! Mijn vraag over mijn bestelling werd snel en prettig beantwoord!

Hele mooie trainingspak!

Kheb t trainingspak ontvangen en ik vind hem echt mooi. Dankjewel Jako team!!!

Zeer goede service

Goede levering - veel keuze - goede service

Goede service!

Artikel snel bezorgd. Retourneren van artikel verliep soepel, geld binnen 3 dagen teruggekregen.

Goede communicatie en makkelijk retourneren.

Komna wat ze te bieden hebben

Mijn ervaring met Jako sport, snelle levering. Komt afspraken na. Klopt er iets niet, je belt of mailt je krijgt snel een duidelijk antwoord terug. Gewoon goed

Helemaal top

De Stient 20