Reactie van het bedrijf
Goedemorgen Dyon,
Ik zie dat het niet helemaal duidelijk is overgekomen wat de oorzaak is geweest van de trage levering, en dat dit helaas door overmacht is ontstaan. Ik zal nog een keer proberen uit te leggen wat er allemaal buiten onze macht is gebeurd.
In eerste instantie kregen wij op dinsdag spullen geleverd door DPD door een chauffeurswissel in onze wijk. Toen deze woensdag met slechts 1 pakketje kwam trokken wij aan de bel bij DPD waar alles bleef. Ons werd toen verteld dat dit kwam door een besluit van hogerhand dat de 'niet essentiële' winkels niet meer geleverd gingen worden door DPD, zonder dat dit aan de afzender noch ontvanger was gemeld. Hierop is toen toegezegd door DPD dat onze spullen donderdag alsnog bij ons geleverd zouden worden. Op donderdag zagen wij echter in de loop van de morgen dat alles al onderweg retour was naar Jako in Duitsland. Wij hebben toen gelijk geschakeld met Jako om ervoor te zorgen dat al onze bestellingen nogmaals voor ons verpakt werden, hebben toen besloten om het zekere voor het onzekere te nemen en zijn dit maar zelf uit Zuid-Duitsland gaan halen zodat we niet opnieuw afhankelijk waren van een postbedrijf. Deze spullen kregen we echter pas zaterdag vroeg binnen, simpelweg omdat het te ver was om nog vrijdagmiddag te kunnen versturen. Al deze zendingen zijn vervolgens maandag met PostNL verstuurd, maar dit heeft jammer genoeg door drukte toen ook nog vertraging opgelopen.
We hebben u zeker niet verkeerd of te laat willen voorlichten, maar we zijn zelf een aantal keer verkeerd voorgelicht waardoor we helaas niet eerder konden zeggen dat er vertraging was in de leveringen.
Al met al hebben wij alles gedaan binnen onze mogelijkheden om de pakketten zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, maar helaas konden we niet binnen de gestelde termijn leveren door overmacht.