Goed geregeld

Snelle levering, komt afspraken na

perfect

Altijd alles mooi op tijd geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit en leuke prijs! Enige tegenvaller was dat post nl te laat was met leveren maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Mooie kleding alleen nog ....,

Boort rand van de hals zit bij sommige producten niet naar wens

Content

Kan er niets slechts over zeggen

goed materiaal van Jako

zit soms met lengte maat lange benen, XL of L maar lengte is vaak te kort. Is hier ook een maattabel van op jullie site?

Een top jas!!

Een hele fijne coachjas die lekker warm zit en van uitstekende kwaliteit is.

Alles is vlot en snel verlopen.

Alles is vlot en snel verlopen.

Goede en snelle levering.

Vlotte afhandeling van de bestelling en correct.

Patrick Robben

Mooie trainingspakken

Prachtige training

Prima service, beetje grote doos gevuld met veel lucht

Bestelling, levering en producten zijn top! Super snel binnen, en producten zijn zoals verwacht

Correct geleverd

Mooie kledij Jako is bij mij gekent was trainer

Is voor mijn kleindochter ze is er erg blij mee

Mijn kleindochter is er erg blij mee

Super snel besteld en ontvangen.

Materiaal van Jako is altijd prima nooit problemen mee gehad.

Geen problemen. Bestellen snel geleverd en retourneren ook geen probleem en snel afgehandeld

Perfecte pasvorm

De prijs kwaliteit verhouding is goed. 4 jongens in ons gezin die de voetbal sport beoefenen. De Jako kleding gaat pas weg als het is versleten.

Kwalitatief goede spullen en prima prijs

Al jaren maken onze keepende zoons gebruik van de kleding van JAKO. Kwalitatief zeer goed, veel keuze en voor uitstekende prijzen

Klantvriendelijk, echter lange levertijd

Kleding was netjes verpakt bij aflevering. Wel 5 dagen moeten wachten op de kleding. Bij telefonisch informeren naar de bestelling, werd ik netjes te woord gestaan.

Goede producten en snelle bezorging.

Mooie keeperbroek en shirt besteld en een paar kousen erbij. Mooie producten voor een betaalbare prijs!

Goede service, kwaliteit en snelle verzending.

Een overzichtelijke goede site, na het plaatsen is het snel verzonden. Producten zijn van prima kwaliteit. Ook de mails worden snel beantwoordt.

Snelleafhandeling en leuke aanbieding.

Leuke aanbieding van Jako basic serie. Perfecte afhandeling en levering.

Goede kwaliteit

Prima levering, waar voor je geld

Goede prijs, en goede levering

De Stient 20

1132BE Volendam