vlot en correct

Heel snelle behandeling en goede communicatie

Top kwaliteit

Goede en snelle service

Jakko kleding

Pakjes zien er goed uit, na een bestelling in Nederland kan de levering sneller bij veel webshops is voor 23:00 uur besteld volgende dag of dag erop geleverd. Mijn levering bij jullie duurde een week. Verder weinig op te merken.

Post.nl vindt het adres niet, denk ik.

Nog niks ontvangen. Met een postduif zou het pakketje hier wellicht al enkele dagen geweest zijn. Met post.NL is het nu intussen al een week onderweg. Het pakje is nu volgens hun trace info al twee keer gesorteerd, en de bezorger is al drie keer onderweg geweest naar mij, om er dan toch niet te geraken die dag. U hoort mij niet klagen over niet-europese toestanden in europa, hoor. Stel u voor dat ik de olifant in de kamer zag.

Goed service, levering volgens afspraak, goed kwaliteit van het product.

Goed service, levering volgens afspraak, goed kwaliteit van het product.

Goede ervaring!

Goede snelle service! Broek valt op maat. We hadden helaas een broek met een losse naad, maar is snel en goed opgepakt en er werd meteen een nieuwe broek toegestuurd!

Prima !!

Precies zoals het hoort!!

oplossings en servicegericht

goeie zaak

Normaal zero

Jas in de afbeelding groot verschil in de photo de jas is dikke en mooie maar in de echt slecht niet tevreden Voor 80 euro ik koop een luxe jas .

Bien, arrivé dans les temps, le suivi est à améliorer.

Le suivi est a améliorer, sinon, rien à dire, le colis est arrivé en 4 à 5 jours ouvrables, difficile à dire, vu qu'il était censé être au point relais, et qu'il n'y était que le lendemain.

Snel leverbaar, en mooie producten.

goede prijs/kwaliteitsverhouding, verzenden zou iets sneller mogen.

Zondag besteld, zaterdag ontvangen.

Goed en netjes geleverd alles prima behalve letters iets te groot

Leuke voetbaltas met een mooie nette bedrukking , kwaliteit is top , en een hele snelle levering.

Tevreden

Ik ben tevreden ,bestelling zoals ik verwacht had

goed nette service

Duidelijk en snelle levering

Goede en snelle levering

In mijn levering miste 1 shirt. Na meteen contact via de mail, kreeg ik meteen antwoord en de volgende ochtend lag het ontbrekende shirt ook op de mat

Op tijd komen

bestilling is nog niet binnen

Wat te doen als de bestelling er nog niet is

Levering en kwaliteit goed

De bestelde shirts zijn zoals verwacht aan scherpe prijs en levering liep vlot. Echter heb ik onmiddellijk na het plaatsen een chat en mail gestuurd ivm de facturatie aangezien het ging om een zakelijke bestelling maar hier helaas nooit antwoord op gekregen.

Klantgericht

Adequaat en snel gereageerd na de melding na de bestelling dat ik de verkeerde maat had besteld. Alsnog de goede maat geleverd.

Kleding prima

Levering vond ik lang duren. Verder prima kleding geleverd

Snelle levering. Kwaliteit rugzak is goed.