Mooi op tijd, mooie shirts

Prima snelle levering van prima kwaliteit

De levering was zoals steeds snel. Ik heb al jaren Jako en de kwaliteit is steeds super.

Betrouwbaar

Mooi assortiment van goede kwaliteit! Al diverse artikelen besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goed mooie kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de bestelde goederen en de service van de backoffice. Het enige waar ik (zeer) ontevreden ben, is de bezorgdienst van PostNL. Hedendaags zijn vrijwel alle koeriersdiensten zeer matig van kwaliteit.

Gebruikersvriendelijke site, prima service en goede kwaliteit bestelde artikel.

Ik bezocht de site en bestelde een scheidsrechtersshirt. Die was 3 dagen later binnen en paste uitstekend.

Product zoals ik had verwacht

Voor herhaling vatbaar

Gewoon in orde.

Gelijk de titel, gewoon in orde naar verwachting.

Net product

Mooi product en goede communicatie.

snelle levering maar ook mijn retour snel verwerkt.

Niets op aan te merken.

Goed kwaliteit en vlugge bediening

Netjes en optijd

Goede kwaliteit

Snel en top service!

Gekregen zoals beloofd, netjes op tijd. Alleen hadden we 01 en 02 op de shirts willen hebben, en er staat nu 1 en 2 op maar dat is verder geen probleem hoor! De leerlingen vonden het geweldig.

snel en correct

snel- correct en prima materiaal

Mooie uitstraling goede pasvorm, Precies goed! En snelle service

Nette website Alles makkelijk te vinden En betaling ook makkelijk. Helaas het pakketje wel terug moeten sturen omdat de traingsbroek te kort was. Retour sturen is ook goed geregeld. Zal hier wel vaker iets bestellen.

Mijn bestelling is vlug geleverd

Keurige levering

Bestellen ging makkelijk. Zending na een paar dagen binnen. Duidelijke communicatie.

Fijne pagina, duidelijk en overzichtelijk! Snelle levering en super netjes verpakt, mijn zoontje is er heel blij mee!

Keurig verzorgd

Correct afgehandeld en keurig op tijd bezorgd. Bedankt.

SNEL EN GOED PRODUCT

MOOIE TAS VOOR EEN ZEER REDELIJKE PRIJS