Duidelijk en snel

Duidelijke communicatie en snelle levering. Qualiteit van de kledij is top! Hier een keepertje die er naar uit kijkt om zijn spullen te dragen!

Snelle correcte levering

Mooi materiaal, snelle levering

Snelle, goede levering!

Snelle nette levering. Mooi product. Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Was perfect

super

goede service

Opmeten was duidelijk en eenvoudig met de maattabel vlotte verzending.

Kwalitatieve keepersbroek, snelle levering

We kochten 2 dezlefde keepersbroeken (type Striker) maat 140. Broeken vallen mooi op maat en zitten goed. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goed, alleen jammer dat er geen ruil service is

Ervaring is goed, kleding goede kwaliteit en verzending ook. Tip voor iedereen als je besteld en. Niet zeker bent van de maar bestel meerdere maten, zo voorkom je opnieuw verzendkosten. Wel is het zo dat als je iets retour stuurt je altijd retour kosten moet betalen van 2,95. Dat vind ik spijtig zo heb ik uiteindelijk alsnog volle pond voor het shirt moeten betalen wat eigenlijk afgeprijsd was.

Mooi product

Snelle verzending, maat was goed, artikels als beschreven en getoond op foto

Xxx

correct

correct en vlug geleverd

Tevreden

Zoals beloofd

Binnen aangegeven termijn geleverd

Prima service. Een gedeelte van de zending paste niet. Het terugsturen ging makkelijk en werd snel verwerkt.

Alles is goed gegaan. Geen bijzonderheden.

Mooie kleding voor een klein bedrag.

Prima aankoop!

Super service

Snel en eenvoudig in de afhandeling. Ook retour geen enkel probleem

Ruime keuze en fijne sportkleding.

Op de website een zeer ruime keuze in sportkleding. De kleding is van goede kwaliteit en zit lekker.

Vlot en snel en in orde

Alles in orde

Ideale tenues voor zaalvoetbal

Prima setje, prijs kwaliteit verhouding goed.

Snelle levering. Goed kwaliteit jas.

Fijne jas, goede pasvorm. Bij de omschrijving had er wat mij betreft nog meer info mogen staan over de dikte van de jas.

Blij met resultaat

Broekje past perfect. De gevraagde opdruk is precies geworden zoals we wilden. Communicatie prima en de levering was snel. Top!

De Stient 20

1132BE Volendam