Zo goed dat ik een 2de bestelling heb geplaatst

Fijne webshop

Veel keuze, maten komen goed overeen!

Alles goed geleverd. Maten zitten goed. Veel keuze.

snelle bezorging, netjes verpakt, oftewel goede afhandeling

toppie

Heel goed. Snel geleverd en prima kwaliteit

Goede communicatie, trage verzending

Ik had een vraag over mijn bestelling die snel en adequaat werd beantwoord. Ik vind dat de verzending van een bestelling wel wat sneller mag. Het wordt weliswaar vermeld op de website dat het tot maximaal 5 dagen kan duren, maar ik vind dat eigenlijk niet meer van deze tijd.

Top.

Prijs kwaliteit ongeëvenaard

Lang op zoek geweest naar een goede winterjas. Na slechte ervaringen met veel te dure jassen, waarvan de rits snel kapot gaat, kwam ik terecht bij de "Coach" jassen van Jako: dit is voor mij een openbaring, hoe goed deze jassen zijn! Het is precies zoals een jas zijn moet: goede pasvorm, mooi model, straalt kwaliteit uit, sportief (duh!), warm zonder pompeus te zijn, gemaakt voor slecht weer met goede capuchon, geen onnodige fratsen, precies goed. En dat voor een prijs waar ik van achterover val. Ik ga gewoon een tweede exemplaar bestellen voordat ze duurder worden! Zeer aan te bevelen en de service is sowieso altijd goed, snel verstuurd en goed verpakt.

Super service!!

Nog even gemaild voor een kleurwijziging, ik kreeg snel en keurig akkoord, een mooie degelijke heel praktische tas, heel leuk met de naam van onze zoon erop, top!

Snel , leuk , goed

Leuk om mee samen te werken

Kwaliteit

Ik heb wel eens eerder hier gekocht en tot heden altijd de levering snel gekregen en goed kwaliteit. Ze zijn ook zeker niet de duurste. Zeker een aanrader.

ok

ok

Netjes en goede kwaliteit

Netjes en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Snel en correct geleverd.

Te klein

Handschoenen zijn te klein. We willen ze retouren.

Goed product, vlotte service.

Fijne ervaring van moment van bestelling tot het moment van levering

Super tevreden

een hele fijne ervaring. al zeker vaker kleding gaan bestellen op deze site

Goeie kwaliteit, goeie service , snelle levering.

Top.

Snel bezorgd prima product.

Goed product , keurig op tijd geleverd

Perfect in orde. Vlotte betaling en levering

Hele fijne service

Spelfout op jasje werd zonder problemen opgelost.

Goede kwaliteit, goed geleverd

Goede kwaliteit, goed geleverd