Heerlijke wikkel badjas voor de zomer. Goede stof, sluit mooi af, niet te kort. Ik voel me mooi en vrouwelijk. Op een werkdag besteld, volgende werkdag in huis! Super leuk ingepakt, gewoon een klein cadeautje voor jezelf! Nu deze zomer badjas zo bevalt denk ik erover die langere versie met lange mouwen voor de winter aan te schaffen, heerlijk! Duidelijk bestel proces en goede informatie over de verzending etc.

Een heerlijk warm vest

Ik denk dat het alleen nog wel een beetje moet gaan 'voegen' naar mijn lijf, het voelt nu nog een beetje 'stroef'. Maar ik heb goede hoop dat dat helemaal gaat lukken. Dank je wel! Met vriendelijke groet, Margriet Buijs

Geweldige wikkel wellness jurk voor sauna of thuis!

Ik had al een wikkel wellness jurk maar heb er nog een gekocht. Zit echt super lekker en comfortabel.

Een heeeeeeerlijke wellness wikkelbadjas! Ik ben ook heel benieuwd naar de andere producten! Ik kom zeker terug in deze webshop!

Snelle service, goede kwaliteit, mooi verpakt werd het pakket bezorgd

Een wellness wikkeljurk met korte mouw aangeschaft. Heel fijn materiaal, zit perfect en staat ook nog eens leuk! Absolute aanrader voor sauna liefhebbers die ook zomers graag naar de sauna gaan!

Heel goed!!

De bestelling is snel verwerkt en snel afgeleverd in een heel mooi verpakt "cadeautje". Als verbeterpunt wil ik jullie adviseren om de foto's op de website grote af te beelden en dat je ook kan inzoomen op de stof. Dan kom je als koper niet voor een verrassing te staan.

Hele mooie wellness jurken!

Ik heb zowel een zomer en winter wellness jurk. Een hele mooie kwaliteit stof en een heerlijk draag comfort. Ook de service is top!

Snelle en leuke levering

Goede ervaring. Snelle levering van een cadeautje

Mooi product/snelle levering

Vragen over een product worden vrij snel met duidelijke uitleg beantwoord. Zeer prettige ervaring.

Goed product goed geregeld!

top geregeld

Bestelling verliep vlot. Snelle reactie en mooi dat ze je lengte vragen voor de broek. Bestelling wordt netjes geleverd en mooi verpakt.

Helemaal geweldig

Mooi jurkje, goede persoonlijke service.

Super tevreden

Geweldige service en prachtige kleding!

Heerlijk badjasje

Snelle service, heerlijke kwaliteit, goede pasvorm.

Superservice, snel verzonden en hele mooie ontwerpen!

Superservice, snel verzonden en hele mooie ontwerpen!

Site kan mobiel beter werken

Alles is goed gegaan . De website is alleen mobiel niet heel vriendelijk.

Goede service. En de kwaliteit is goed. Ik heb voor de tweede keer wat besteld. De stof is erg fijn en de kleur blijft prima na vele keren wassen.

Prachtige wikkelrok echt klasse, super mooi ingepakt je krijgt echt een cadeau.

Super geholpen en eindelijk op maat

Wat een vakbedrijf super geholpen en kijk uit naar een nieuwe bestelling zo fijne kwaliteit en precies wat ik al jaren wilde. Super vrouwelijk mensen die het vak snappen!!!

Ik vind de service echt een dikke 10. Mijn bestelde item was niet meer van de huidige collectie. Ondanks dat is mijn wikkelvest binnen 1 week voor mij gemaakt en ontvangen. Dit verdiend echt een 10 voor klantvriendelijkheid en service. Ik ga zeker vaker wat bestellen.

Mooie jassen

Zo blij mee

Het kwam aan.... en leuke is dat als kado aan kwam! Dat was zoooo verassend. Heerlijk materiaal en voelt zo zacht en het zit Super. Thnx

Prachtige jurk, goede communicatie

Prettige communicatie, snit en stof jurk en badjas heel mooi. Zit lekker

Zoals altijd!

Hele fijne ervaring met de producten van Nicky Iris! Mooie pasvorm, mooie stoffen. Ik ben happy!!

Een cadeautje!

Wat geweldig er lag een cadeautje op de stoep! Ik pakte het uit en trok het wikkelvest aan .... Het zat als gegoten! En voelde als een warme jas(vest)! Wat een liefde is er in dit kledingstuk gestoken Dat zag ik en voel ik als ik het draag! Liefs

Noordeinde 61 A

1658 cc Lambertschaag

Over Nicky Iris

Wikkelkleding by Nicky Iris is een super vrouwelijk kleding label dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in wikkelkleding: Wikkeljurken Wikkeltops, -tunieks en -blouses Wikkelvesten Wikkelrokken Wikkelwellness (wellnessjurken en -jassen) Al onze wikkelkleding worden ontworpen, gesneden en gemaakt in Lambertschaag (Noord-Holland) en zijn zo simpel en vernuftig ontworpen dat het model altijd fantastisch aangesloten blijft en je daardoor alle bewegingsvrijheid en comfort hebt. Op onze site kunnen je alle items in de confectie maten 36 tot en met 42 bestellen. Mocht je een ander maat of combinatie van maten hebben dan snijden wij graag alles op maat voor je.