Mooi vest, zit heel goed en met zorg verpakt en verstuurd. Verassend!

Geld terug gestort

Ik was niet tevreden over de wikkel riem die naar mij was opgestuurd. Monique heeft direct contact met mij gezocht en heeft het geld geretourneerd. Ik mocht de riem evenwel houden. Jammer dat de riem niet naar wens was en er geen andere voor me was.

Heel klantgericht!

Monique reageert heel snel en ze stuurde een aantal (stof)stalen op om de kleur te kunnen beoordelen. Zeer correct en klantgericht! Het pakket is leuk ingepakt met mooi papier en er zit een geschreven berichtje bij; het is echt een cadeautje (voor jezelf)!

Mooi verpakt in kadopapier!

Zie onder

Vlotte levering als kadootje. Product was al bekend en als vanouds prima

Prachtig!!

Heel blij met mijn vest/jas! Hij is werkelijk super mooi! En wat ook zo leuk was.... hij werd bezorgd in een hele mooie verpakking. Dank je wel Nicky Iris!

zeer klantgericht!

Monique belde mij persoonlijk om te vragen naar mijn ervaring met de kleding. Zeer correct en klantgericht! Het pakket wordt toegestuurd met een persoonlijk (geschreven!) bericht erbij. Bovendien ook nog mooi ingepakt in fleurig papier. Je ontvangt echt een kado voor jezelf!

Kwaliteid en service is TOP

Snelle levering van een mooi product. Contact via mail is duidelijk en direct.

Geweldig materiaal, service en bezorging

Ik heb zelf de wellness jurk, heerlijk! Pas ook een als kado gegeven aan m'n schoonzus, zij is erook heel blij mee. Ik maak reklame voor jullie!

Alleen al hoe het pakje er uit ziet! Je krijgt een kadootje voor je gevoel! Met veel zorg gedaan, net als de jurk! Product is wat t heeft beloofd! Kortom, vierde jurk en wederom dik tevreden!

Hier word ik zo blij van!

Het materiaal maar zeker ook de pasvorm zijn perfect. Ik heb zowel de wellness jurk als de wikkeljurk. Mijn man heeft ook de wellness jas en hij is al even enthousiast. Dikke tien.

Mooi product

De wellness wikkeljurk is prachtig. Wel de verkeerde maat ontvangen maar past prima dus geen probleem.

Super fijne service

De eerste keer dat ik hier bestelde. De service en het contact was super geregeld. Zelfs het bestelde artikel was mooi verpakt. Ik zal jullie zeker aanraden en promoten Een blije klant

Topkwaliteit en fijne meedenkers

Ik ben erg enthousiast over de top die ik heb besteld. Hij blijft comfortabel op de dansvloer en hij heeft een goede pasvorm. Mijn tweede bestelling was wat ingewikkeld om te doen, en ze hebben perfect meegedacht. Ik ben fan.

Heerlijke badjas

Badjas zit heel erg lekker, warm en een mooie kleur. Verzending ging heel snel, pakketje was leuk ingepakt. Zeer tevreden!

Mooi product, snel geleverd, mooi ingepakt; een cadeautje (voor jezelf).

Wikkeljas draagt comfortabel, is licht en behaaglijk. Ga ik niet voor sauna gebruiken maar voor in huis.

Kwaliteit en snelheid verpakt in eigenheid

Prachtig materiaal, zoals omschreven op de website

supersnelle levering en topkwaliteit

Mooi wikkelvestje en erg snel bezorgd!

Super fijne badjas

Vlotte service, mooi verpakt en super super fijne badjas.

Top kwaliteit, pasvorm en service. Oftewel een echte aanrader!

Wat een fijne badjas qua draag comfort, pasvorm en leuk model. Mijn pakketje kwam binnen als cadeautje, maar om te dragen is het ook een cadeautje ;-)!

Zoals altijd mooi en snel geleverd

Prachtige jurk weer! Had er ondertussen al 3 die na jaren wassen nog steeds als nieuw zijn!

Fantastische pasvorm en mooi materiaal

Zeer elegant en mooie pasvorm. Met veel aandacht gemaakt en verstuurd. Mijn pakketje kwam binnen als kadootje!

Al heel lang blij met deze kleding

Hele fijne kleding, prachtig op maat gemaakt en blijft ook heel mooi! Ik heb onderhand een kast vol met kleding van Nicky Iris oftewel Monique

Heeeeeel goed!!!

Echt meer als blij met deze prachtige badjas... Ik was al ruime tijd op zoek naar een badjas die charmant is en ook echt past.. Deze is echt zo ontzettend mooi.. goeie lengte en de stof zo zacht en soepel. Mijn vreugde dansje hebben jullie niet gezien..toen ik 'm thuis kreeg!! ;-) Ik bhrn er ontzettend blij mee. Dankjewel !

Prachtige badjas, mooie kwaliteit. Persoonlijke benadering door het team

Ik had zelf eerder de dames badjas/ wellness dress gekocht bij Fort Beemster. Eindelijk een badjas gevonden die mooi, zacht én comfortabel is. Nu de heren badjas online besteld. Ik had de opmerking geplaatst dat ik deze snel geleverd wilde hebben omdat ik de badjas cadeau wilde geven. Er werd direct contact met mij gezocht, om te overleggen. Een persoonlijke benadering die ik niet gewend ben van een online shop!

Noordeinde 61 A

1658 cc Lambertschaag

Over Nicky Iris

Wikkelkleding by Nicky Iris is een super vrouwelijk kleding label dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in wikkelkleding: Wikkeljurken Wikkeltops, -tunieks en -blouses Wikkelvesten Wikkelrokken Wikkelwellness (wellnessjurken en -jassen) Al onze wikkelkleding worden ontworpen, gesneden en gemaakt in Lambertschaag (Noord-Holland) en zijn zo simpel en vernuftig ontworpen dat het model altijd fantastisch aangesloten blijft en je daardoor alle bewegingsvrijheid en comfort hebt. Op onze site kunnen je alle items in de confectie maten 36 tot en met 42 bestellen. Mocht je een ander maat of combinatie van maten hebben dan snijden wij graag alles op maat voor je.