Pluspunten

Keurig verpakt met een persoonlijk berichtje. Binnen twee werkdagen ontvangen. Jurk zit als gegoten en staat heel mooi. Voelt als een 2e huid.

Pluspunten

Prachtige stoffen en modellen. Heel behulpzaam en alles kan ook wens gemaakt worden.

Pluspunten

Heel prettig en snel contact. Ik bestelde een vest en een jurk in verschillende maten en kreeg meteen een mail met de vraag of dit echt wel klopte. Maar ik had me inderdaad vergist in de maat. Er zijn niet veel webshops waar dit opgemerkt zou worden! De kleding is snel verzonden, keurig verpakt en met een duidelijk wasvoorschrift. En belangrijkste natuurlijk: de kleding is prachtig! Heerlijk materiaal, mooie kleuren, echt heel blij mee!

Pluspunten

vriendelijk, goede service, snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten!

Pluspunten

Super vriendelijk

Pluspunten

- Mooi gemaakt, fijne zachte stof - Staat zeer vrouwelijk, ook fijn dat er een instructie bij zit hoe je het aantrekt -Snel geleverd Leuk dat de bestelling mooi wordt ingepakt, als het pakketje thuis wordt afgeleverd is het echt een cadeautje voor jezelf.

Pluspunten

Mooie collectie

Pluspunten

Snelle levering geen bezorgkosten en snel antwoord op je vraag

Pluspunten

Fijne communicatie over de status

Pluspunten

Super tevreden.

Pluspunten

prima Ik ben heel erg tevreden over de jurk1

Pluspunten

De kleding is vakkundig ontworpen en mooi uitgevoerd

Pluspunten

Mooi gemaakt, fijne stof. Vriendelijke en professionele service. Blij met de wellness jurk.

Geen.

Pluspunten

informeren goed over de voortgang van de bestelling Klantvriendelijk Denken mee met de klant

Pluspunten

snelle levering, mooie materialen en mooie pasvorm. instructie over het kledingstuk bijgeleverd. mooie vormgeving.

Pluspunten

Behulpzaam, snelle levering, uitgebreide informatie. Soepel en denken met klant mee.

Website aanvullen met meer gegevens over de samenstelling van de stoffen.

Pluspunten

Monique heeft met haar wikkelkleding een onderscheidend, mooi en gewoon goed product in de markt gezet. Zowel zakelijk met stijlvolle wikkeljurken en tops, als met bedrijfskleding voor salons (wikkelwellness), of voor pure ontspanning met een mooie wellnessjurk voor een dagje sauna, of met de casual kleding (wikkelvesten en bijvoorbeeld de Ibiza-lijn). Altijd een mooie kwaliteit, goede service (ook maatwerk) en steeds vernieuwend. Kortom, wikkelkleding van Nicky Iris is een aanrader.

Ik heb geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mogelijkheid om met ideal te betalen Keurig verpakt Betrouwbaar

Meer diversiteit in de vormgeving van de jurkjes Meer gericht op mensen met een dikker postuur

Pluspunten

duidelijk en snel contact. Goede tips gegeven. Snelle afwerking van de bestelling

Pluspunten

Snelle antwoorden op vragen Luisteren echt naar klantwensen Snelle levering Doen wat ze beloven Prachtige kwaliteit van de produkten

Ik kan er geen bedenken

Pluspunten

Toevallig kwamen wij in contact met Monique van Nicky Iris, i.v.m. een fotoshoot in ons bedrijf voor haar kleding. We waren direct enthousiast. Onze Spa hostesses, de schoonheidsspecialistes, masseurs en onze receptionistes lopen nu in haar prachtige wikkeljurken. Onze gasten dragen graag haar Wellnessjurken. De kleding is licht, een soort 'second skin'. Het is niet te warm, maar ook niet koud, het kreukt niet en is zeer kleurvast. Haar privé collectie (om thuis te dragen) is ook fantastisch. Heel comfortabel en vrouwelijk.

Noordeinde 61 A

1658 cc Lambertschaag

Over Nicky Iris

Wikkelkleding by Nicky Iris is een super vrouwelijk kleding label dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in wikkelkleding: Wikkeljurken Wikkeltops, -tunieks en -blouses Wikkelvesten Wikkelrokken Wikkelwellness (wellnessjurken en -jassen) Al onze wikkelkleding worden ontworpen, gesneden en gemaakt in Lambertschaag (Noord-Holland) en zijn zo simpel en vernuftig ontworpen dat het model altijd fantastisch aangesloten blijft en je daardoor alle bewegingsvrijheid en comfort hebt. Op onze site kunnen je alle items in de confectie maten 36 tot en met 42 bestellen. Mocht je een ander maat of combinatie van maten hebben dan snijden wij graag alles op maat voor je.