Heel goede service, klantvriendelijk, vlotte communicatie. Ik vind de producten wel prijzig. En hoeveel geld je ook besteedt, je moet altijd ruim €8 verzendkosten betalen. Ik heb voor mijn moeder een badjas (= ‘welness jurk’) gekocht. Ik vond hem mooi, maar zelf zou ik dat geld er nooit aan uitgeven. Vanwege vriendelijke service, snelle verzending en goed product de vier sterren. Dat je altijd verzendkosten moet betalen vind ik jammer.

Heerlijk huispak

Wel jammer dat mijn sport top na 2 x dragen al pillen krijgt bij de borsten, had hier een gladde sport bh onder, als het nog erger wordt kan ik die helaas niet meer dragen. Hoop dat het niet erger wordt. Ik moet onder de sport top ook een hemdje dragen omdat het decolleté anders te ver open gaat. Mss had ik toch een maatje kleiner moeten nemen

Ik kan het alleen maar aanbevelen. Prachtige producten, snelle en vriendelijke service.

Mooie stoffen en fijne pasvorm.

Goed ereikbaar, goed advies en goede kwaliteit.

Snelle levering, en prachtige welnesswikkeljurken van heerlijk materiaal!

perfect passende jurk, snel geleverd.

mooie perfect passende jurk ontvangen. Ook rekening gehouden met de armwijdte ook al was dat niet standaard als "op te geven" maat opgenomen in de maattabel. Blij dat ik gekozen heb voor op maat maken. Kost maar weinig extra en daardoor als gegoten. Fijn materiaal en mooie kleur. Coby bedankt! (labeltje in de jurk maakt dat zichtbaar, leuk extraatje). Kortom zeker voor herhaling vatbaar, deze service van winkelkleding Nicky Iris.

Mooiste badjas ever!

Leuk verpakt, snel geleverd , prachtig mooie wellnessjurk… heel blij

Ik word beschuldigd onjuiste lengtemaat te hebben doorgegeven.

Ik heb mijn maat 1.60 doorgeven naar tot mijn ontzetting is de wellnessbadjas te kort. Monique beweert dat ik een onjuiste (lengte ) heb doorgegeven . Mijn lengte is 1.60 zij wil mijn id kaart als bewijs maar omdat ik gezien de leeftijd 4 cm ben gekrompen kan ik dat niet als bewijs laten zien. Daar staat 1.64 op en een bewijs met gegevens van de dokter wil zij niet accepteren, buiten dat Monique mij niet gelooft. Ik zit nu met wellness jurk die te kort is terwijl ik tijdens de bestelling duidelijk heb aangegeven dat ik de lengte niet te kort wil, heb 5 min daarna nog even gebeld om dat duidelijk aan te geven. Ik ben geschrokken zoals mijn verhaal in twijfel wordt getrokken, waarom zou ik liegen over mijn lengte bij het bestellen??? Haar reactie nu jullie maken geen fouten ! Bij deze ben een erg ontevreden tevens geschrokken klant . Met vriendelijke groet Henny matheeuwissen

zo makkelijk en mooi

ik heb al 2 wellnessjurken en die zijn fantastisch en iets te groot. Dus nu 1 op maat laten maken en dat ging heel makkelijk. Ik heb er nu 2 voor de winter en 1 voor de zomer en dat is geen overbodige luxe als je het dagelijks draagt (en soms de hele dag :)

Overtreffend

Kleding kopen bij Nicky Iris is een feest, steeds weer voelt het alsof ik een cadeautje mag uitpakken. Daarnaast zit de stof heerlijk,voelt als een tweede huid, elegant en je hoeft nooit te strijken. Hoe mooi is dat! Want eerlijk is eerlijk welke vrouw wil er niet mooi uitzien maar heeft geen tijd om uren voor de spiegel te staan en te tutten. Het blijft een uniek concept en je bent altijd bijzonder. Dit krijg ik ook altijd terug in de vorm van"wauw wat zie jij er weer fantastisch uit" Jullie lezen het goed, ik ben verslaaft:) Nicky bedankt! Diana Slobben

top!

Producten zijn top en de service ook! Ik had de kortingscode niet opgemerkt en kreeg het alsnog teruggestort. Ook de manier waarop het verzonden wordt, als een kadootje, is zo leuk! Niets anders dan lof!

Wat een goede service kreeg gelijk antwoord op mijn mail!!!

Prachtige items en fijne persoonlijke service

Heb al diverse kledingstukken van Nicky Iris. Prachtig van kwaliteit en net wat specialer. Fijn is de persoonlijke benadering in de mails en een ingepakt pakketje.

Mooie stof en een snelle levering

Goed geregeld

Bestellen was eenvoudig, levering snel en het was als cadeautje ingepakt. Leuk om zo je bestelling te ontvangen.

Fijne zachte jurk

Staat prachtig, zit heerlijk. Ik zag alleen later dat het van polyester is....dat vind ik jammer.

Perfecte pasvorm, heerlijk comfortabel en mooie kwaliteit!

Perfecte pasvorm, heerlijk comfortabel en mooie kwaliteit!

Geweldig, professioneel, perfecte afstemmen en contact via mail

Krijgt het product als cadeau geleverd. Wat een luxe uitstraling geeft dat aan je aankoop. Met zorg wordt door jullie de kleding indien nodig zelfs op maat gemaakt. Mooi bedrijf:)

Heel prettig afgehandeld.

Snel, duidelijk & persoonlijk!

Weer een prima jurk. Zit prachtig en mooie kleur.

Uitstekend!

Binnen een dag geleverd. Zit heerlijk, naast de wellness ook heerlijk om aan te hebben op een regenachtige zondag.

Mooie producten en een prima service!

Enige opmerking is dat 6 mailtjes waarvan 4 dat de bestelling is verzonden wat veel is.

Comfortabel en warm

Ik heb zelf sinds een half jaar een wellnessdress en heb mijn mijn dochter er een kado gegeven omdat ik er zo blij mee ben. Ik verheug mij er elke avond weer op om mijn kleding uit te gooien en mijn heerlijke wellnessdress aan te doen. Ik draag er in de winter wel een legging onder omdat ik anders koude benen krijg. De wellnessdress is comfortabel en warm en staat ook nog eens heel mooi. Het enige wat ik mis is een zak. Bijvoorbeeld in de zijnaad. Voor mijn leesbril of telefoon. Voor de rest geen op of aanmerkingen. Ik woon er bijna in ;)

Persoonlijk en attend

Wederom een mooie op maat gemaakte wellness jurk mogen ontvangen. Leuk detail is dat de maakster vernoemd staat in de jurk en nu beide keren door dezelfde persoon is gemaakt

Noordeinde 61 A

1658 cc Lambertschaag

Over Nicky Iris

Wikkelkleding by Nicky Iris is een super vrouwelijk kleding label dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in wikkelkleding: Wikkeljurken Wikkeltops, -tunieks en -blouses Wikkelvesten Wikkelrokken Wikkelwellness (wellnessjurken en -jassen) Al onze wikkelkleding worden ontworpen, gesneden en gemaakt in Lambertschaag (Noord-Holland) en zijn zo simpel en vernuftig ontworpen dat het model altijd fantastisch aangesloten blijft en je daardoor alle bewegingsvrijheid en comfort hebt. Op onze site kunnen je alle items in de confectie maten 36 tot en met 42 bestellen. Mocht je een ander maat of combinatie van maten hebben dan snijden wij graag alles op maat voor je.