Goed geholpen

Pakket was niet aangekomen. Goed geholpen door de medewerkers.

Goed bedrijf , snelle verzending en vriendelijk.

Foto Verweij heeft een groot assortiment ,ik bestel vaak op deze website omdat ze alles hebben wat ik nodig heb , van fotorolletjes , kleur en zwart wit , elk formaat , chemicaliën , en nog veel meer. Dat maakt het heel fijn. Ook is de verzending heel snel en worden bestellingen de volgende dag al opgestuurd, of komen de volgende dag zelfs al aan vaak. De mensen die bij Foto Verweij werken zijn heel vriendelijk , Klantenservice is heel fijn om contact mee op te nemen , en als er een product is die later pas verstuurd kan worden krijgen we ook mails met informatie erin . Als conclusie , Voor alls foto gerelateerd , is dit de beste website die ik ken .

Betrouwbaar, snel, en goed geprijsd

Als ik online fotorolletjes of andere spullen voor analoge fotografie bestel doe ik dat eigen bijna altijd hier. Foto Verweij heeft een ruim assortiment, goede prijzen, en het belangrijkste is dat wat ik bestel ook altijd snel en goed geleverd wordt. Ik heb nog nooit problemen oid gehad, en heb hier al regelmatig dingen bestel die ik ergens anders niet zo makkelijk had kunnen vinden

Perfecte afhandeling bestelling

Recent een diascanner gekocht bij een voor mij een nog onbekende fotozaak. Op basis van de reviews ervoor gekozen om Foto Verweij te vertrouwen en dat is helemaal terecht. Goede website, adequate informatie over de bestelling, vriendelijk bedankkaartje bij het verstuurde pakket, factuur gelijk meegestuurd kortom helemaal top.

Zo goed en zo snel

2e keer dat ik hier mijn foto's heb laten ontwikkelen. Echt mega tevreden. Had binnen 2 dagen mijn foto's digitaal al binnen. Ben absoluut hier een vaste klant geworden :)

Goede service en erg vriendelijk, bedankt voor de fijne hulp!

Ik heb mijn camera gekocht bij Foto Verweij en ben erg tevreden over de service. Vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste, hielden ze mij voortdurend op de hoogte van de verzending. Ik kreeg regelmatig updates over de status van mijn pakket, wat erg prettig was omdat ik precies wist wanneer ik de camera kon verwachten. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en de levering verliep zonder problemen. Het geeft vertrouwen wanneer een winkel zo transparant is over het proces. Ik zou Foto Verweij zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar goede service en duidelijke communicatie bij hun aankoop.

Heel fijn!

Na jaren lang mn filmrolletjes laten ontwikkelen bij Hema of Kruidvat, heb ik besloten om het proffesioneler te laten doen. Ik heb het nu 2 keer hier laten ontwikkelen en ben super tevreden. Binnen 3 dagen heb ik mijn fotos digitaal en binnen 4 dagen fysiek. Ben er super blij mee!

Snelle levering, goede prijs

Digitale negatievenscanner werd snel en prima verpakt geleverd. Beste prijs van alle aanbieders. Ben tevreden over deze aanbieder. Aanbevolen dus!

kon niet beter

Wat heerlijk om een zaak te kennen, die weer écht een fotospeciaalzaak is. Analoog, digitaal: alles. Ik had een kleine bestelling geplaatst: geen levertijd-belofte, die niet wordt nagekomen. Gewoon netjes op tijd geleverd, met alle gewenste meldingen vooraf. En bij de zending gewoon een papieren factuur als extra. Ze netjes verpakt, zo degelijk. Met één artikel was even iets, snel en goed opgelost, stelde niks voor. Hier werken mensen, gedreven mensen. Met een hart voor fotografie. Wat wil je dan nog meer?

Supersnelle levering en scherpe prijs

Prima fotozaak, betrouwbaar. Supersnelle levering en een zeer scherpe prijs. Dank voor de perfecte service. Ik kom hier graag terug.

Geweldige service

Nergens was nog de camera te vinden die ik wilde . Foto Verweij had deze gelukkig wel. En voor een mooie prijs. Niet alleen dat...het werd meteen dezelfde dag nog verzonden. De dag erna had ik mijn fotocamera al binnen. Netjes en veilig verpakt. Met plezier ga ik hiermee foto's maken. Ik zou hier zeker weer kopen. Dankjewel foto Verweij.

Achterwand middenformaat snel, in zeer goede staat en tegen een goede prijs geleverd.

Beste ervaring met een online fotoservice!

Professioneel, snel en zorgvuldig verwerken van mijn waardevolle filmrollen. Precies wat je ervan verwacht. Snel en duidelijk contact, hier ga je vaker bestellen. Super!

Hadden de camera wel op voorraad, was in veel winkels, webshops niet leverbaar. Snelle service volgende dag in huis. Helaas moest ik het artikel terugsturen omdat de ontvanger de camera al had gekocht (cadeau). Het terugsturen kost €7,95. Hopelijk gaat de terugbetaling net zo vlot :).

Snelle verzending en betrouwbare service.

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Foto Verwijder. De levering was snel, alles was netjes verpakt en de kwaliteit voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

Goed en snel

Ik was op zoek naar een camera die op meerdere plekken al was uitverkocht. Toevallig hadden ze hem nog bij Foto Verweij en had ik hem de volgende dag al in huis. Dat was echt top!

Snelle levering & juiste product

Zoals je hoopt dat een bestelling verloopt!

Betaalbaar en snel

Foto Verweij is vrijwel altijd de goedkoopste online fotozaak die ik kan vinden, heeft ieder fotorolletje dat je maar kan bedenken, en levert snel. Ik ben nooit in de winkel in Nijmegen geweest dus daar kan ik niet over oordelen, maar dat staat nog op mijn bucketlist.

Top zaak

Vandaag oude fotospullen ingeruild prima geholpen door Rick en een hele mooie prijs gekregen was niet de eerste keer dat ik, de winkel bezocht gewoon een Topzaak.

Snel overzichtelijk

"Mijn bestelling bij Foto Verweij verliep vlekkeloos. De website is overzichtelijk en mijn pakketje werd de volgende dag al stevig verpakt bezorgd. Uitstekende service, ook online!

Snelle verzending

Voor een mooie prijs wegwerpcamera's kunnen kopen hier :) Het was binnen mum van tijd verzonden en in huis. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

juiste product, snelle versturen

juiste product snel kunnen uitzoeken met een snelle afhandeling en bezorging. Aanrader

Klein pakketje, enorme verpakking

Ik heb 2 setjes met negatiefbladen besteld. Iets dat in 2 x, in een brievenbuspakket had gekund, Echter het kwam aan in een doos van ongeveer 35x 50 cm en 30 cm hoog... Is dat nou nodig?? Verder prima levering hoor.

Snelle levering en goed verpakt

Bestellen ging makkelijk, was een duidelijke productomschrijving, snelle levering.

Top service, vriendelijk, behulpzaam, deskundig, dankjewel Rick

Ik heb bij meerdere keren contact vriendelijke, behulpzame en deskundige ervaringen omgedaan! Bv nog even zoeken naar een niet meer leverbare zonnekap in een oude vooraaddoos, nog dankjewel Rick. Een fijne fotozaak!!!!

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen