Altijd goed en profi!

Alles snel geleverd. Redelijke prijzen.

Snelle levering, prima product

Negatiefbladen besteld. Binnen twee dagen in huis, en de kwaliteit is top.

Geweldige tussenringen en een supersnelle, professionele afhandeling door de webshop.

Ik ben zeer tevreden over de aankoop én de webshop. Het product werd voor een scherpe prijs aangeboden en de verzending verliep vlekkeloos met duidelijke Track & Trace-informatie. De tussenringen voldoen volledig aan de verwachtingen en geven mijn fotografie een enorme creatieve boost. Een erg klantvriendelijke shop met verstand van zaken. Absoluut een aanrader!

Fijne ervaring

Vanwege vertraging bij Post Nl werd ik telkens op de hoogte gehouden van de levering door Foto Verweij omdat ze contact hadden opgenomen met Post Nl. Dit scheelde in dat ik er telkens zelf achteraan moest gaan zoals bij andere verkopens vaak wel het geval is. Vond dit erg klantvriendelijk van Foto Verweij.

Altijd betrouwbaar en top service!

Ik koop al jaren bij fotoverweij. Ik heb altijd goede service gehad. Als ik vragen had over mijn aankoop dan waren ze ook erg snel met reageren en ben ik altijd heel goed geholpen. Genoeg camera winkels in Rotterdam en toch blijf ik bij Fotoverweij kopen!

Groot assortiment, snelle levering en uitstekende service.

Ik heb hier fotofilms besteld en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Het assortiment is ruim, waardoor er veel keuze is voor zowel beginners als ervaren fotografen. De bestelling werd snel geleverd en alles was zorgvuldig verpakt. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen en kan deze winkel van harte aanbevelen.

Bij Foto Verwey 2 verrekijkers besteld. Het pakket werd (ondanks de tekst op de website "vandaag besteld, morgen in huis") niet de volgende dag, maar dagen later pas bezorgd. Het pakket bleek niet de bestelde 2 verrekijkers, maar slechts 1 te bevatten. Fout van het centraal magazijn. Na enkele telefoontjes met Foto Verwey werd het geld voor 1 verrekijker teruggestort. Ondanks de matige levering die niet de fout was van Foto Verwey hebben zij goed meegedacht en de order uiteindelijk netjes afgehandeld. Goede service wat mij betreft.

Goede en snelle service!

Ik koop nu al een aantal jaar fotorolletjes bij Foto Verweij en dat gaat altijd goed. Een keer duurde het wat langer voordat mijn bestelling werd verzonden, maar door even te bellen was dit zo geregeld.

Ruime keus in het assortiment, en alles scherp geprijsd.

Ik had nogal wat film nodig, breed assortiment gaf mij voldoende keus en scherp geprijsd. Alles werd snel en netjes verpakt geleverd. Nergens wat op aan te merken, de volgende keer dat ik film rolletjes nodig heb bestel ik weer hier.

Alles perfect!

Snelle levering, super prijzen en goeie aangebood.

Goede en snelle service

Ik heb de Tamron 90 mm macro gekocht. Een lens van van hoge kwaliteit. Ik heb al een paar foto's ermee gemaakt ben zeer tevrede.

Goed geholpen, mooie inruil en mooie prijs nieuwe camera

Ik heb in de winkel goed en vriendelijk geholpen. Ik heb een mooie inruilprijs voor mijn camera gekregen en een leuke korting op een nieuwe camera. Het wijs de reis van Haarlem naar Nijmegen waard.

Vlotte service en goede feedback.

Rolletje 6x6 opgestuurd en binnen de gestelde tijd keurig ontwikkeld retour gekregen. Er was op de scans 1 negatief slechts voor de helft zichtbaar en bij navraag een deskundige en goede feedback gekregen. De volgende rol gaat weer naar Verweij!

Goede kwaliteit ontwikkelen en scannen

Goede kwaliteit ontwikkelen en scannen doch hier en daar wat stofjes en haartjes op de scans.

Snelle levering, goede service

Diafilms zijn altijd voorradig. De prijs voor het product is redelijk en weer een snelle afhandeling en bezorging.

Trefwoorden Filmrollen en oude meuk.

De filmemulsie van rolfilm verouderd daarom heeft deze een houdbaarheidsdatum waarbinnen de kwaliteit en gevoeligheid gegarandeerd wordt. Voor een verse film uit de fabriek is dat voor een zwartwit film twee jaar of langer. Kleurenfilm is wat gevoeliger maar het is wel minimaal 18 maanden. Deze 35 mm rolfilms had ik in april 2026 bij Verweij gekocht. AgfaPhoto 400 (kleuren film) houdbaarheidsdatum 10/2026 Fuji Neopan acros ii (zwart/wit film) houdbaarheidsdatum 06/2026 Het is theoretisch niet verlopen dus daar kan ik niet over reclameren. Gevoelsmatig is dit wel oude meuk. Als deze in de winkel aangeboden zou worden dan had ik daarvoor bedankt, laat dat duidelijk zijn. Wat ik raadselachtig vind is dat de verkoopprijs wel met het prijspijl van nieuwe, verse films is meegegaan, terwijl deze al anderhalf tot twee jaar op de plank liggen en tegen het prijspijl van toen zijn ingekocht. De andere bestelde fotorolletjes van Kodak ektar 100 hadden wel een deftige houdbaarheidsdatum van 11/2027. Het kan dus wel.

Altijd 100%

Altijd op tijd + goede kwaliteit :))

Veel keuze en betrouwbaar!

Super veel verschillende rolletjes met bij bijna elk rolletje voorbeeldfoto's. Prijs is altijd lager dan bij andere winkels, en als je er genoeg per keer besteld voel je de verzendkosten nauwelijks. Blijft mijn go-to online rolletjeszaak!

Altijd heel fijn!

Het adres voor foto Filmrolletjes!

Goed en uiterst vriendelijk advies gekregen bij de bestelling van de CineStill Film 800Tungsten. Heerlijk dat er nog bedrijven zijn die volop voorraad en keuze hebben in analoge foto filmrolletjes Telefonisch gewoon goed bereikbaar en geen chat bot. Ja die bedrijven zijn er nog!

prima afwikkeling aankoop camera

Onlangs Canon Ixus camera gekocht voor mijn vrouw als rei****era. Alhoewel eerst niet alles aanwezig was, is uiteindelijk alles compleet aangekomen. Dit tot volle tevredenheid van mijn vrouw. (was kado voor haar). Weer de bekende goede service van Foto Verweij.

Fijn dat ik nog eenvoudig analoge films kan bestellen!

Foto Verweij is het juiste adres om snel en voordelig analoge foto benodigdheden te bestellen. Snelle levering! Gewoon heel fijn!

Aanrader!

Snelle levering en product werkt naar behoren.

Ik werd goed en snel geholpen, zowel in de winkel als over de mail. Ook mijn scans ontving ik snel en ik ben erg tevreden met de kwaliteit!

Mooie occasion camera gekocht voor een goede prijs en snelle levering

Mooie occasion camera gekocht voor een goede prijs en snelle levering. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen