Duidelijke website en vlotte verzending

Op zoek naar analoge filmrolletjes te bestellen voor mijn camera's kwam ik de website van Foto Verweij uit. De prijzen waren lager dan ik gewend was dus meteen maar voldoende 35mm en 120 film besteld. Bestelling werd zeer snel geleverd, was netjes ingepakt en klopte helemaal. Prima geregeld!

Uitstekende scans!

Verzending en ontvangen was géén werk en sprak voor zich. Maar waar ik echt blij van werd is de kwaliteit van mijn ontwikkelde filmrol en de scans. Perfect contrast en scherpte en mooi heldere plaatjes. Fijn dat als je een deel van je fotografie uit handen geeft je zulke kwaliteit terug krijgt.

Kwaliteit door kennis en kunde!

Mijn allereerste bestelling bij Foto Verweij geplaatst en ondanks de kerstdrukte een paar dagen later, zeer degelijk verpakt, binnengekregen. Van bestelling tot afhandeling verliep vlekkeloos dankzij de goede communicatie via email. Foto Verweij weet de drie K's goed te hanteren: Kwaliteit door kennis en kunde. Chapeau!

Top! Zowel de aankoop, bezorging en het product!

Makkelijk bestellen via de website, nette email ontvangen om te melden dat de bezorging enkele dagen later zou komen. Ook goed op de hoogte gehouden van datum en tijdstip bezorging. Keurig afgeleverd! Top!!

Zeer goede service en advies

Mijn bestelling van foto rolletjes was weer prima verzorgd. Ook goed advies over houdbaarheid en bewaren van films gekregen. Foto Verweij blijft ook in 2026 mijn fotozaak voor zowel analoge als digitale fotografie. Aan alle medewerkers mijn beste wensen voor fijne feestdagen en gezond en succesvol nieuw jaar.

Absolutely reccomended

My order arrived quickly. They have a wide selection of movies and at a good price, absolutely would reccomend.

Grote keuze uit arrikelen voor analoge fotografie

Ik hou mij bezig met reparatie van, en werken met analoge fotografie, met camera's uit de jaren '60/'70. Foto Verweij levert een ruim assortiment films, waar ik dankbaar gebruik van maak.

Tijdens contact duidelijk antwoord

Na bestellen snelle levering en voortdurend op de hoogte gebracht van de voortgang van de bestelling

Top service, snel bezorgd!

Pakketje was zeer snel binnen, heel uitgebreid assortiment. En je wordt goed op de hoogte gehouden van jouw order.

Zoals altijd uitstekend

Dé beste analoge foto ontwikkel-en scanservice van Nederland. Snel en ongekende beeldkwaliteit.

Ik kocht met Black Friday online een compact camera. Helaas was er een vergissing gemaakt, waardoor niet het juiste product meer op voorraad was. Er werd direct contact over opgenomen en kwamen we samen tot een oplossing. Een week later was het er alsnog. Zo niet, dan had ik mijn geld terug gekregen. Ik had het nog niet direct nodig, dus was het geen probleem. Ik ben tevreden over de afhandeling.

Veel fotorolletjes

Ruime keuze in het fotorolletjes assortiment, wordt ook goed geholpen als één van de rolletjes niet op voorraad is

Snelle levering goede prijs erg blij met de bestelling

Goede service en snelle levering

Voor kerst voor mijn dochter een wegwerp camera besteld. Ik kan daarom nog niks zeggen over de kwaliteit van het product maar de bestelprocedure en de snelle levering krijgen een 9!

snel geholpen zowel online als fysiek.

ik laat mijn film altijd ontwikkelen bij Foto Verweij. waarom het is snel en ik word goed geholpen bij vragen of waneer iets niet op voraat is. ze zijn erg vriendelijk en geven eerlijk en profecioneel advies.

Geweldige behulpzaamheid!

De bestelde zonnekap 49mm had niet de vorm die ik nodig had. Deze tot voor kort zo veel voorkomende zonnekapjes blijken niet meer gemaakt te worden. Foto Verweij accepteerde de retour en bood aan voor mij uit te kijken naar een gebruikt exemplaar. Super!

Via internet had ik een lamp voor mijn Sony handycam besteld, maar die bleek niet op voorraad. Mij werd aangeboden om mee te denken over een alternatief of om te wachten tot de bewuste lamp weer beschikbaar kwam. Ik koos voor het laatste. Na een paar weken heb ik de bewuste lamp in goede orde mogen ontvangen.

Goede producten en service

Kodak Professional Photo Flo was niet direct op voorraad maar werd toch snel geleverd. Dank jullie wel. Ik ben tevreden :)

Vriendelijk snel en goedkoop

Vriendelijk personeel dat graag wil helpen en meedenken, het product dat ik zocht vond ik nergens goedkoper en de levering was écht mega snel! Dankjewel!

Snelle en correcte levering van de door mij bestelde camera. Het pakket was perfect te volgen aan de hand van de door foto Verweij verstuurde update’s van de zending

Een dag na binnenkomst van mijn film heb ik al de scans binnen via de email, 2 dagen later lagen de negatieven ook al weer op de deurmat. Prima kwaliteit en erg snel !

Uitstekende service

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vlotte afhandeling van de bestelling.

Snelle levering, goede kwaliteit

Foto Verwey levert snel en altijd met goede kwaliteit. Prijzen zijn ook iets lager dan in veel andere winkels.

Super goede service en vijn advies

Goede hulp bij vragen en veel verstand van fotografie vriendelijk personeel en betaalbaar Helemaal top!

Altijd goeie beelden na ontwikkelen!

Tot nu toe altijd mooie beelden op hoge resolutie ontvangen bij het ontwikkelen en scannen van film. Service en contact zijn ook altijd goed. Erg tevreden.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen