Goede en snelle service

Ik heb de Tamron 90 mm macro gekocht. Een lens van van hoge kwaliteit. Ik heb al een paar foto's ermee gemaakt ben zeer tevrede.

Goed geholpen, mooie inruil en mooie prijs nieuwe camera

Ik heb in de winkel goed en vriendelijk geholpen. Ik heb een mooie inruilprijs voor mijn camera gekregen en een leuke korting op een nieuwe camera. Het wijs de reis van Haarlem naar Nijmegen waard.

Vlotte service en goede feedback.

Rolletje 6x6 opgestuurd en binnen de gestelde tijd keurig ontwikkeld retour gekregen. Er was op de scans 1 negatief slechts voor de helft zichtbaar en bij navraag een deskundige en goede feedback gekregen. De volgende rol gaat weer naar Verweij!

Goede kwaliteit ontwikkelen en scannen

Goede kwaliteit ontwikkelen en scannen doch hier en daar wat stofjes en haartjes op de scans.

Snelle levering, goede service

Diafilms zijn altijd voorradig. De prijs voor het product is redelijk en weer een snelle afhandeling en bezorging.

Trefwoorden Filmrollen en oude meuk.

De filmemulsie van rolfilm verouderd daarom heeft deze een houdbaarheidsdatum waarbinnen de kwaliteit en gevoeligheid gegarandeerd wordt. Voor een verse film uit de fabriek is dat voor een zwartwit film twee jaar of langer. Kleurenfilm is wat gevoeliger maar het is wel minimaal 18 maanden. Deze 35 mm rolfilms had ik in april 2026 bij Verweij gekocht. AgfaPhoto 400 (kleuren film) houdbaarheidsdatum 10/2026 Fuji Neopan acros ii (zwart/wit film) houdbaarheidsdatum 06/2026 Het is theoretisch niet verlopen dus daar kan ik niet over reclameren. Gevoelsmatig is dit wel oude meuk. Als deze in de winkel aangeboden zou worden dan had ik daarvoor bedankt, laat dat duidelijk zijn. Wat ik raadselachtig vind is dat de verkoopprijs wel met het prijspijl van nieuwe, verse films is meegegaan, terwijl deze al anderhalf tot twee jaar op de plank liggen en tegen het prijspijl van toen zijn ingekocht. De andere bestelde fotorolletjes van Kodak ektar 100 hadden wel een deftige houdbaarheidsdatum van 11/2027. Het kan dus wel.

Altijd 100%

Altijd op tijd + goede kwaliteit :))

Veel keuze en betrouwbaar!

Super veel verschillende rolletjes met bij bijna elk rolletje voorbeeldfoto's. Prijs is altijd lager dan bij andere winkels, en als je er genoeg per keer besteld voel je de verzendkosten nauwelijks. Blijft mijn go-to online rolletjeszaak!

Altijd heel fijn!

Het adres voor foto Filmrolletjes!

Goed en uiterst vriendelijk advies gekregen bij de bestelling van de CineStill Film 800Tungsten. Heerlijk dat er nog bedrijven zijn die volop voorraad en keuze hebben in analoge foto filmrolletjes Telefonisch gewoon goed bereikbaar en geen chat bot. Ja die bedrijven zijn er nog!

prima afwikkeling aankoop camera

Onlangs Canon Ixus camera gekocht voor mijn vrouw als rei****era. Alhoewel eerst niet alles aanwezig was, is uiteindelijk alles compleet aangekomen. Dit tot volle tevredenheid van mijn vrouw. (was kado voor haar). Weer de bekende goede service van Foto Verweij.

Fijn dat ik nog eenvoudig analoge films kan bestellen!

Foto Verweij is het juiste adres om snel en voordelig analoge foto benodigdheden te bestellen. Snelle levering! Gewoon heel fijn!

Aanrader!

Snelle levering en product werkt naar behoren.

Ik werd goed en snel geholpen, zowel in de winkel als over de mail. Ook mijn scans ontving ik snel en ik ben erg tevreden met de kwaliteit!

Mooie occasion camera gekocht voor een goede prijs en snelle levering

Mooie occasion camera gekocht voor een goede prijs en snelle levering. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Zo houden we de hobby betaalbaar!

Ik bestel graag bij Verweij! Niet alleen een overzichtelijke site en veel keuze in aoorten filmrolletjes, ook een eerlijke prijs die de hobby betaalbaar houd! Producten komen netjes verpakt en snel binnen met een persoonlijk kaartje door wie het is ingepakt. Dus bedankt Jeroen! Is perfect aangekomen!

Altijd goed!

Paar keer in de winkel geweest, maar woon nu aan de andere kant van Nederland. Bestel altijd mn rolletjes hier en ze zijn de dag erna al binnen. Altijd als ik film nodig heb type ik foto verweij al in want weet dat ik het hier het snelste krijg

Uitstekende ervaring, zowel in snelheid als in communicatie

Er miste een extra gratis accu bij mijn bestelling. Er werd onmiddellijk op mijn mailmelding gereageerd en de volgende dag lag de accu in de bus.

Een zeer prettige ervaring!

Bij toeval zag ik de gekochte Nikon F3 HP, de iconische camera uit de jaren 80, bij Foto Verweij op het net als occasion staan. Zowel de camera als de staat werden goed omschreven en met duidelijke foto’s getoond. Ik zag gelijk dat het een laat serienummer was, de camera is namelijk geproduceerd van begin 1980 tot ergens halverwege 2000. Bij de check gaat het inderdaad om een van voorjaar 2000, en dat ook nog in de zeer gewilde HP (high point) uitvoering en met originele paraattas. Dit alles in nieuwstaat en originele verpakking tegen een hele nette prijs. Ik ben een gelukkig mens! De camera en tas werden zeer snel en perfect beschermd verzonden. Bij Foto Verweij maakt men er duidelijk werk van!

Goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice

Ik had mijn artikel op zondag besteld. Conform de website zou het op maandag worden geleverd. Dat viel tegen: het werd woensdag. Toen de bestelling was geleverd bleek dat de omschrijving op de website niet bij het geleverde artikel hoorde. Vriendelijk geholpen door de klantenservice om het artikel op kosten van Foto Verweij terug te sturen. De terugbetaling werd ook erg snel uitgevoerd.

Goed contact en netjes verzonden

Ik heb 2 keer mijn polaroid 600 films besteld omdat ze hier het goedkoopste zijn. Allebei de keren netjes verpakt en verzonden. Er was een artikel niet op voorraad waardoor 1 bestelling wat langer duurde maar daar werd goed over gecommuniceerd. Ik ben tevreden :)

Snelle levering en vriendelijk (telefonisch) geholpen

Had een vraag bij een objectief. Werd vriendelijk te woord gestaan. Online besteld en volgende dag in huis. Waarom geen volle 5? Omdat er altijd plek is voor verbetering en dat geldt dan ook hier voor de verzending. Ondanks dat het pakketje met het objectief redelijk verpakt was, had ik het toch liever gezien dat het met bubbeltjesfolie was ingepakt. Bedankt voor de levering

Goed geholpen

Pakket was niet aangekomen. Goed geholpen door de medewerkers.

Goed bedrijf , snelle verzending en vriendelijk.

Foto Verweij heeft een groot assortiment ,ik bestel vaak op deze website omdat ze alles hebben wat ik nodig heb , van fotorolletjes , kleur en zwart wit , elk formaat , chemicaliën , en nog veel meer. Dat maakt het heel fijn. Ook is de verzending heel snel en worden bestellingen de volgende dag al opgestuurd, of komen de volgende dag zelfs al aan vaak. De mensen die bij Foto Verweij werken zijn heel vriendelijk , Klantenservice is heel fijn om contact mee op te nemen , en als er een product is die later pas verstuurd kan worden krijgen we ook mails met informatie erin . Als conclusie , Voor alls foto gerelateerd , is dit de beste website die ik ken .

Betrouwbaar, snel, en goed geprijsd

Als ik online fotorolletjes of andere spullen voor analoge fotografie bestel doe ik dat eigen bijna altijd hier. Foto Verweij heeft een ruim assortiment, goede prijzen, en het belangrijkste is dat wat ik bestel ook altijd snel en goed geleverd wordt. Ik heb nog nooit problemen oid gehad, en heb hier al regelmatig dingen bestel die ik ergens anders niet zo makkelijk had kunnen vinden

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen