Valt dat even tegen
In plaats van bij een grote webwinkel dacht ik dat ik bij Foto Verweij zou bestellen bij een zelfstandig ondernemer die nog tijd en zorg voor zijn klanten heeft. Maar helaas, ook Foto Verweij negeeert je gewoon wanneer je vraagt waar je bestelling blijft. Zou op maandag verstuurt zijn en op dinsdag bezorgt worden. Vervolgens spreekt PostNL dat tegen en belooft de bezorging op woensdag om vervolgens op woensdag het pakketje kwijt te zijn (bezorgtijd wordt zogenaamd opnieuw berekend).
Nu weet ik dat PostNL heel slecht is, maar ik dacht, nu ga ik plezier hebben van dat zelfstandig ondernemerschap. Maar helaas. Wanneer je belt krijg je niet iemand die wat voor je kan doen, maar waarschijnlijk gewoon een callcenter medewerker die dan zegt dat hij het voor je gaat uitzoeken. En als je dan uren later zelf maar weer belt omdat je niets van ze hoort blijkt dat hij het ook alleen maar doorgegeven heeft en er zogenaamd niets aan kan doen dat hij ook niet weet wat er aan de hand is.
Dus helaas, het is gewoon een webwinkel met de service van een webwinkel. Volgende keer maar weer een tientje meer betalen en naar een echte winkel.