Online accessoires gekocht voor macro fotografie. Eén item stond niet op de website dus maar even gebeld. Het was wel voorradig. De medewerkster stelde voor dat ik mijn gevulde mandje zou betalen. Zij zou er dan voor zorgen dat het laatste item werd toegevoegd bij mijn bestelling. En zo geschiedde. Drie dagen later kreeg ik een grote doos met alle bestelde spullen, keurig beschermd verpakt. Top service. Klantgericht. Vriendelijk.
Ik heb hier de Panasonic Lumix DC-FZ82D online gekocht. Heerlijk toestel en ik heb ervoor gekozen deze hier te kopen omdat het in 3x betaald mag worden. Ik heb al hele mooie foto's van de rode bloed maansverduistering kunnen maken. De instellingen zijn prima te vinden. Een professioneel toestel voor leuke prijs.
Ontwikkelen duurde lang, bestelling volgde niet, werd geheel gecrediteerd, creditnota volgde ook niet. En iemand die je in het Engels te woord staat in de mail. Nee, het gaat achteruit helaas.
Beste Floris, Wij spreken allemaal zowel Engels als Nederlands en de klantenkring is ook vrij internationaal, daarom lopen de talen soms door elkaar heen. Als je ons in het nederlands aanspreekt, spreken we ook graag in het nederlands terug. Onze excuses dat dat niet goed ging. Door het grote succes van de fotoservice en de zomerpiek, is het extra druk; We hebben inmiddels vooraf aangeven dat de levertijd van scans kan oplopen tot 2 weken. We zijn druk bezig om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team Foto Verweij
Found good film stock available, was happy to get it for fair price.
Mijn ervaringen bij Foto Verweij zijn zeer goed. De service is snel, vaak dezelfde week ontvang ik de scans al per mail. Dat is veel sneller dan bij andere ontwikkelservices. De resolutie van de standaard scans is ook hoger en de kwaliteit beter dan bij andere services. De foto's gebruik ik vaak zonder ze zelf te bewerken.
Ik bestel constant mijn film bij Foto Verweij. Wat me steeds weer verrast? Supersnelle levering, een enorm assortiment waar elke analoge liefhebber blij van wordt, en scherpe prijzen die mijn hobby betaalbaar houden. Het is alsof je een verborgen schatkist opent vol nostalgie en kwaliteit. Foto Verweij is mijn vaste adres voor alles wat met filmfotografie te maken heeft, altijd betrouwbaar en inspirerend!
Heel eenvoudig, fotorolletjes opsturen, en een week later rollen de negatieven bij je in de brievenbus weer binnen. En mocht er iets zijn, gewoon ff bellen en dan komt het weer goed.
mijn laatste bestelling was fotobewerking van 120mm film met scans. na 2 weken de films teruggekregen zonder scans. een mail naar klantenservice gestuurd en als ik een foto van het pakketje stuurde konden ze zien welke foto's het waren en de scans nog opsturen. 5 werkdagen later en ik heb nog geen mail terug, ondanks een herinnering mail van mij. dus nu zit ik zonder scans maar wel met de film thuis, en onzeker wat er nog gedaan kan worden. normaal doet Foto verweij de ontwikkelservice fantastisch, maar deze ervaring brengt mijn mening helaas enorm naar beneden, ookal is het de 1ste keer dat dit gebeurd. edit: na mijn beoordeling bleek het dat er een nieuw systeem is dat de foto's deelt, en daar was iets mis gegaan. gelukkig is het nu snel opgelost en zijn de foto's binnen. fijn dat het toch nog geregeld is
Hi Niels, We begrijpen je onzekerheid! Zoals net telefonisch besproken zijn we sinds kort overgestapt van WeTransfer naar Smash, voor een verbeterde privacy. Mijn collega uit het lab heeft je op de dag van je mail de scans gestuurd. Wellicht zijn die toen in je spambox terecht gekomen. Na je herinnering heeft mijn collega wederom de scans gestuurd. Maar vermoedelijk heeft hier hetzelfde probleem plaatsgevonden. En we hebben je, na telefonisch contact, de scans gestuurd. We wensen je alvast veel plezier met de foto’s! En mochten we je nog met iets kunnen helpen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Foto Verweij
Originele beoordeling
Super eerste ervaring! Overstap gemaakt naar de Canon R10. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice en telkens netjes geholpen! Dankjewel!
Beste Nicole, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je blij bent met je aankoop én met de service die je van ons hebt ontvangen. Als dank willen we je graag een cadeaubon van 50 euro aanbieden. Deze kun je gebruiken in onze winkel in Nijmegen of in onze webshop. Neem je contact met ons op? Alvast veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Foto Verweij
All perfect, order was delivery faster than what was mention on website. Comes well packed.
Vooraf perfect advies ontvangen, snel geleverd, super verpakt en bovenal een super ThinkTank product!!
Wegwerp camera gekocht hier, maar ze hadden niet meer degene die ik had besteld. Heel vriendelijk gebeld met de vraag of ik een alternatief wilde met betere flash, dus deze in de plaats gekregen. Dat noem ik heel attente & goede klantenservice. Product zelfde dag verstuurd en volgende dag al in huis.
GODOX flitser en trigger besteld. Net te laat en de reiger was dus uitverkocht. Netjes mail met voorstel: annuleren of wachten op de trigger. Annuleren, flitser binnen 24 uur in huis en teveel betaald terug op de rekening. To the point en gewoon oplossen.
Echt een top ervaring, ik had de lomography color ‘92 besteld voor een zeer goede prijs in vergelijking met de andere sites. Een paar dagen erna kreeg ik een mailtje waarbij er ze zich excuseerde omdat de bestelling wat later zou aankomen en vroegen of ik mijn geld terug wou. Ik vroeg hoelang de bestelling ongeveer ging duren en Yaël legde uit dat het 2 weekjes ging duren. Effectief 2 weken later lag het filmrolletje in mijn brievenbus! Echt een top ervaring met eerlijke en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader!
Beste Jull-Cezar, Dank je wel voor je prachtige review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en met de communicatie vanuit onze collega Yaël :) Als dank willen we je graag een cadeaubon t.w.v. 50 euro aanbieden. Deze is zowel in onze fysieke winkel in Nijmegen als via onze webshop te besteden. Neem je contact met ons op? Alvast veel plezier! Met vriendelijke groet, Team Foto Verweij
Keurig op de hoogte gehouden van de levering. Een product was niet op voorraad en die is direct besteld. We hebben via email contact gehouden wanneer de leveringen zouden plaatsvinden, snel en duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen. Levering via Post.nl is fijn want die komen vaak op afgesproken tijd.
Ik bestel altijd mijn film bij Foto Verweij, en mijn ervaring was zoals altijd erg positief. De verzending was snel en de filmrolletjes waren netjes en stevig verpakt, wat ik erg waardeer bij kwetsbare producten als film. Alles kwam in perfecte staat aan. Zeker een aanrader – ik bestel hier graag opnieuw!
Ik heb twee canon lensdoppen besteld bij foto verweij. Daar ik vaar kon ik het brievenbus pakketje pas open maken toen ik thuis was. Helaas zat er maar 1 Lensdop in de enveloppe. Direct gemaild maar in eerste instantie geen reactie. Inmiddels ook telefonisch contact gehad waarbij nogmaals bevestigd werd dat de ontbrekende lensdop toegestuurd wordt. De communicatie met foto Verweij is zeer prettig en goed verlopen.
Beste Sjouke, Oei, daar is inderdaad iets misgegaan, onze excuses! We hebben gisteren een nieuwe lensdop opgestuurd. Deze wordt een dezer dagen bij je bezorgd. Mijn collega Rick heeft je hiervan op de hoogte gebracht, dus dat komt helemaal in orde! Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Foto Verweij
Originele beoordeling
Ik hen twee canon lensdoppen besteld bij foto verweij. Daar ik vaar kon ik het brievenbus pakketje pas open maken toen ik thuis was. Helaas zat er maar 1 Lensdop invde enveloppe. Direct gemaild maar geen reactie. Daags daarna nogmaals gemaild maar wederom geen reactie.
Ik koop al jarenlang mijn rolletjes bij Foto Verweij en laat ze hier ook ontwikkelen. De kwaliteit is top, service is geweldig en ze zijn ook nog ontzettend snel. Echt een aanrader!!
Altijd spannend om online te bestellen, maar bij foto Verweij is dat niet nodig. De fotocamera werd snel verzonden en was goed verpakt met een persoonlijk kaartje erbij! Een echte aanrader als je het mij vraagt.
Snelle levering, verrekijker goed verpakt. Prijs was een stukje lager vergeleken met andere aanbieders. Gratis verzending. Top service.
Normaal snelle levering. Pakketje is ook optijd afgegeven, maar door postnl was er vertraging. Dit is mij vermeld door foto verweij nijmegen met excuses, terwijl zij hier geen zeggenschap in hebben. Dus goede service! en zitten er goed op
Ik kon heel eenvoudig mijn bestelling plaatsen, de afrekening verliep soepel en het werd heel snel geleverd. De service achteraf is ook goed en de prijs was lager dan bij andere grotere bedrijven. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Bedankt.
Als je vragen had over de ontwikkelservice werden die snel beantwoord. Daarbij zijn de foto’s erg kwalitatief en snel binnen!
Eerst even telefonisch contact gehad over beschikbaarheid van specifieke fotorolletjes. Deze waren helaas toch niet op voorraad, maar wel een alternatief. Netjes te woord gestaan en medewerker heeft even gekeken hoeveel op voorraad was. Twee dagen later correct verzonden:
Bestel altijd mijn camera rolletjes bij deze winkel en ben zeer tevreden.