Laden reviews...
131 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tijdens deze periode spreken klanten vooral lovend over snelle levering, een ruime keus aan producten en vriendelijk personeel. De verwerking en verzending worden vaak als verzorgd ervaren en prijzen worden als scherp gezien. Over het algemeen wordt Foto Verweij gezien als een betrouwbare partner voor analoge fotografie, met kwaliteit en service.
Makkelijk bestellen via de website, nette email ontvangen om te melden dat de bezorging enkele dagen later zou komen. Ook goed op de hoogte gehouden van datum en tijdstip bezorging. Keurig afgeleverd! Top!!
23 December 2025
Annet
Renkum
Mijn bestelling van foto rolletjes was weer prima verzorgd. Ook goed advies over houdbaarheid en bewaren van films gekregen. Foto Verweij blijft ook in 2026 mijn fotozaak voor zowel analoge als digitale fotografie. Aan alle medewerkers mijn beste wensen voor fijne feestdagen en gezond en succesvol nieuw jaar.
22 December 2025
Mourits
Rotterdam
My order arrived quickly. They have a wide selection of movies and at a good price, absolutely would reccomend.
19 December 2025
Boran
Rotterdam
Ik hou mij bezig met reparatie van, en werken met analoge fotografie, met camera's uit de jaren '60/'70. Foto Verweij levert een ruim assortiment films, waar ik dankbaar gebruik van maak.
13 December 2025
Stefan
Middelburg
Na bestellen snelle levering en voortdurend op de hoogte gebracht van de voortgang van de bestelling
11 December 2025
Klaas
Vledder
Pakketje was zeer snel binnen, heel uitgebreid assortiment. En je wordt goed op de hoogte gehouden van jouw order.
10 December 2025
Steijn
Biddinghuizen
Dé beste analoge foto ontwikkel-en scanservice van Nederland. Snel en ongekende beeldkwaliteit.
10 December 2025
Thijs
Eindhoven
Ik kocht met Black Friday online een compact camera. Helaas was er een vergissing gemaakt, waardoor niet het juiste product meer op voorraad was. Er werd direct contact over opgenomen en kwamen we samen tot een oplossing. Een week later was het er alsnog. Zo niet, dan had ik mijn geld terug gekregen. Ik had het nog niet direct nodig, dus was het geen probleem. Ik ben tevreden over de afhandeling.
7 December 2025
Barbara
Reijnen
Ruime keuze in het fotorolletjes assortiment, wordt ook goed geholpen als één van de rolletjes niet op voorraad is
6 December 2025
Harmen
Groningen
Snelle levering goede prijs erg blij met de bestelling
6 December 2025
Geke
Groenlo
Voor kerst voor mijn dochter een wegwerp camera besteld. Ik kan daarom nog niks zeggen over de kwaliteit van het product maar de bestelprocedure en de snelle levering krijgen een 9!
4 December 2025
J.
Koog aan de Zaan
ik laat mijn film altijd ontwikkelen bij Foto Verweij. waarom het is snel en ik word goed geholpen bij vragen of waneer iets niet op voraat is. ze zijn erg vriendelijk en geven eerlijk en profecioneel advies.
3 December 2025
Yoran
Heumen
De bestelde zonnekap 49mm had niet de vorm die ik nodig had. Deze tot voor kort zo veel voorkomende zonnekapjes blijken niet meer gemaakt te worden. Foto Verweij accepteerde de retour en bood aan voor mij uit te kijken naar een gebruikt exemplaar. Super!
1 December 2025
Jeanette
Amsterdam
Via internet had ik een lamp voor mijn Sony handycam besteld, maar die bleek niet op voorraad. Mij werd aangeboden om mee te denken over een alternatief of om te wachten tot de bewuste lamp weer beschikbaar kwam. Ik koos voor het laatste. Na een paar weken heb ik de bewuste lamp in goede orde mogen ontvangen.
26 November 2025
Wim
Well (L)
Kodak Professional Photo Flo was niet direct op voorraad maar werd toch snel geleverd. Dank jullie wel. Ik ben tevreden :)
23 November 2025
Tim
Heerlen
Vriendelijk personeel dat graag wil helpen en meedenken, het product dat ik zocht vond ik nergens goedkoper en de levering was écht mega snel! Dankjewel!
21 November 2025
Marlijn
Oisterwijk
Snelle en correcte levering van de door mij bestelde camera. Het pakket was perfect te volgen aan de hand van de door foto Verweij verstuurde update’s van de zending
17 November 2025
Rob
Hunsel
Een dag na binnenkomst van mijn film heb ik al de scans binnen via de email, 2 dagen later lagen de negatieven ook al weer op de deurmat. Prima kwaliteit en erg snel !
15 November 2025
Peter
Oud-Beijerland
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vlotte afhandeling van de bestelling.
10 November 2025
Piet
Sneek
Foto Verwey levert snel en altijd met goede kwaliteit. Prijzen zijn ook iets lager dan in veel andere winkels.
10 November 2025
Jan Willem
Utrecht
Goede hulp bij vragen en veel verstand van fotografie vriendelijk personeel en betaalbaar Helemaal top!
2 November 2025
Yoran
Heumen
Tot nu toe altijd mooie beelden op hoge resolutie ontvangen bij het ontwikkelen en scannen van film. Service en contact zijn ook altijd goed. Erg tevreden.
1 November 2025
Laurens
Gouda
Niks op aan te merken, 3 dagen na het opsturen van de filmrolletjes scans binnen op de mail. Dag daarop negatieven met de post weer terug ontvangen
30 October 2025
Vera
Asten
Meerdere keren goed overleg gehad betreft aanschaf van mijn camera.
28 October 2025
Robert
Rhoon
Enthousiaste medewerkers met productkennis. Keurig de nog te leveren artikelen nagezonden en op de hoogte gehouden. Zeer correcte after-sales en servicedesk. Mooie winkel met persoonlijk advies.
22 October 2025
Jorge