Aankoop tweedehands Sony Zeiss 16-70mm lens: Prima ervaring

Ik werd snel geholpen. De lens was zoals omschreven: in nieuwstaat. De prijs van de lens was redelijk. Prima adres dus!

Een degelijke zaak met goede service!

Omdat ik positieve ervaringen had met foto Verweij uit het verleden (we kochten er onze eerste videocamera en daarna nog allerlei andere producten), kwam ik ook nu weer bij foto Verweij uit toen ik naar een nieuw aan te schaffen artikel zocht. Ik ben goed en erg aardig geholpen. Na al die jaren was ik nog steeds niet teleurgesteld in de manier waarop ik geholpen werd.

Film goed verpakt en snel geleverd

Foto's uitstekend ontwikkeld en afgedrukt

Altijd leuk analoge zwart-wit foto's. Een goede scan en mooie afdrukken. Mensen waren blij met de foto's en daar doe je het toch voor. Het is mij al wel een paar keer opgevallen dat je de foto's niet altijd genummerd terugkrijgt in de volgorde van het rolletje, maar dat is niet het grootste probleem.

Top service goede prijzen

Cinestill gehaald, snelle service en heldere communicatie. Top zaak!

Heel fijn, snel, en kwalitatief.

Ik heb een analoog camera gekocht als cadeau. De uitleg op de website was erg duidelijk en de foto's ook erg mooi en duidelijk. Ik ben zelf geen kenner maar met de informatie op de website kon ik snel wat eigen research doen online en meer te weten komen. Verzending was duidelijk gecommuniceerd en kwam de volgende dag al binnen!

Alles snel geregeld

Alles snel geregeld, vandaag analoog fotorolletje verstuurd met de post, de dag erna waren mijn digitale bestanden al met wetransfer naar mijn mailadres gestuurd. Dik in orde !

Snelle service met hoge kwaliteit

Laatst wat fotorolletjes laten ontwikkelen. Resultaat is erg mooi geworden! Erg tevreden.

Snelle levering.

Goede Service

Aardig personeel, helpen bij vragen en geven goed advies. Foto service is snel en altijd goede kwaliteit!

Gemakkelijk een bestelling plaatsen, volgende dag al bezorgd

Super en snelle service inlevering maar ook de info ontwikkelen en afdrukken en alle opties

Super snelle service op elk gebied, leveren info noem maar op ook het informeren van afdrukken en ontwikkelen echt ouderwets goed en correct.

Uitmuntende service!

Toen er bij mijn bestelling wat fout ging bleek dat hierdoor mijn levering zou zijn vertraagd. Na wat telefonisch contact heeft Foto Verweij dit geweldig afgehandeld. Ter compensatie van het voorval heb ik een leuk extratje mogen ontvangen! Ouderwets goede service bij Foto Verweij vandaar een dik verdiende 10! En zoals afgesproken een nieuwe vaste klant erbij!

Good store, fast delivery

Fair price, fast delivery, great products.

Gewoon perfect!

Snelle levering, alles naar wens

Prima communicatie en service!

Een tweedehands lens gekocht die toch niet helemaal beviel(lens was helemaal in orde) en zonder problemen terug gestuurd. Afhandeling was top!

snelle en correcte afhandeling van bestelling

Occasion lens gekocht bij foto Verweij, de lens was in prima conditie, zoals omschreven, en werd snel en goed verpakt afgeleverd.

Bestelling in orde en heel betaalbaar.

Het volgen van de bestelling was problematisch. Het afleveren gebeurde op een verrassend moment… Verder 100 % tevreden.

prima advies, snelle levering, topervaring

Ik werd goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en een geschikt toestel werd aangeprezen. Het koopproces zelf verloopt snel en goed. De contacten zijn professioneel en aangenaam.

Mijn bestelling was prettig snel verstuurd

Perfecte service

Goede prijs- kwaliteitsverhouding en direct persoonlijk beschikbaar bij vragen.

Snelle levering, correct verpakt.

De gekochte lens is snel geleverd in goede, beschermende verpakking.

Goede informatie en bezorging

De informatie op de site is duidelijk en goede prijzen. Pakket was goed verpakt bij binnenkomst. Snel informatie over wie het pakket bezorgd met link naar komende track and tracé Snellere bezorging heeft mijn voorkeur maar dat is puur luxe. De bezorgtijden die op de website aangegeven staan kloppen.

Supersnelle levering!

Krasjes op de negatieven

Vorige keer mijn film zowel laten ontwikkelen als scannen zonder problemen en sinds dien ook zelf een scanner aangeschaft voor mijn film. Dit keer liet ik mijn film daarom alleen ontwikkelen maar helaas zaten er hier en daar krassen op. Mogelijk komt dit door het willen leveren van een te snelle service waarbij het drogen van film zorgt voor de beschadigingen.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen