Geweldige plaats voor goedkope filmrolletjes.

Ik fotografeer ondertussen bijna een jaar met analoge camera's. Er zijn een paar webshops waar filmrolletjes verkocht worden, maar voor zover ik weet is Foto Verweij de goedkoopste in Nederland.

Perfect, hele snelle levering!

Snel en netjes

Als ik iets online bestel wil ik dat het liefst een uur later hebben, uiteraard kan dat niet. Wat wel kan is een dag en dat is precies wat foto verweij voor elkaar kreeg. Nog geen 24 uur nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg een een goed verpakt pakketje aangeleverd. Goed verpakt, snel en alles zat erbij. Kan niet beter!

Heel goed!

Fijne service, het product stond goed beschreven net zoals de leveringstijden etc. Het product werd dezelfde dag nog verzonden, dus de volgende dag al in huis! Heel top. Ook het verzendformulier was duidelijk en je werd goed op de hoogte gehouden. Bedankt.

Goede en snelle service!

Op maandag een fotorolletje opgestuurd om te laten ontwikkelen en scannen, de volgende middag kreeg ik al de scans binnen, heel handig via We Transfer. De kwaliteit van de scans was goed, en de negatieven kreeg ik ook snel weer teruggestuurd.

Goed product en snelle levering

Op internet het product vergeleken met diverse aanbieders. Het blijkt dat een gerenommeerd bedrijf als Foto Verweij ook nog eens prijstechnisch zeer aantrekkelijk is. Dus bij hen besteld. De levering was uitermate snel. Prima.

Vriendelijke en kundige mensen. Altijd goed.

Ik ga graag naar Foto Verweij omdat ze super kundig zijn, ze kunnen je dus altijd goed helpen en het zijn gewoon fijne en vriendelijke mensen.

Super fijne service en snelle verzending!

Ik zou Foto Verweij Nijmegen zeker aanraden en ga hier voortaan ook zeker mijn fotorolletjes bestellen voor mijn analoge camera. Echt top!

De Canon mount adapter was snel gevonden en niet te duur. Gisteren besteld en vandaag in degelijke verpakking bezorgd.

Snelle verzending en duidelijke communicatie voor mijn 120 rol en de ontwikkelservice.

Ontwikkeling van 120 rolfilm. Maandag verstuurd en donderdag in de mail. Goede service en duidelijke communicatie via de mail.

Goede service!

Een lens die op veel plaatsen was uitverkocht werd hier vlot geleverd, en is van goede kwaliteit.

Online lens gekocht Super geregeld

Erg tevreden!

Snelle levering en mooie fotorolletjes!

Goede communicatie

Via hun goede website kwam ik voor de keuze van een foto/negatiefscanner bij Verwey, mijn oude fotozaak van toen ik nog in Nijmegen woonde. Vragen werden goed beantwoord. Dus dán ook maar bij Verwey mijn bestelling plaatsen. Voor wat hoort wat. Voor de gekozen scanner waren er wat leveringsproblemen, maar ook dat werd via de mail goed gecommuniceerd. Ik ben tevreden.

Geweldige service

Goede service, wordt goed geholpen. Ook de linnentas is een leuke verrassing!

Snelle service en binnen 2 dagen geleverd

Fotocamera gekocht, besteld en binnen 2 dagen in huis.... Goed op de hoogte gehouden via mail..... Zeker een aanrader....

Goede en snelle levering

Helemaal top

Snelle en zorgvuldige levering

Last minute nog even snel wat moeten kopen, maar door de snelle levering was dat geen probleem. Alles netjes verpakt! Heel blij mee en zeker voor herhaling vatbaar!

Vlotte levering, goede kwaliteit

Ik was op zoek naar een wetting agent en heb deze bij Foto Verweij gevonden. Naast een aantrekkelijke prijs was de fles ook snel in huis.

Goed advies gehad en snelle levering

Nadat mijn bestelde artikel niet leverbaar bleek, kreeg ik goed advies voor een vervangend en soortgelijk artikel. Dit bleek na gebruik inderdaad zo te zijn! Tevreden klant.

Ik had een nd8 filter besteld en werdt goed verpakt geleverd.

Super snel!

Ik heb een fotorolletje laten ontwikkelen en dat was al in korter dan een uur klaar! Super snelle service!

Prima voor elkaar.

Ik ben content met de aankoop en ook de levering. Snel en adequaat geregeld. waarvoor dank. Ik hoop dat ik veel mooie beelden kan maken.

Goed en vriendelijk geholpen

Plein 1944 145