Goede service, snelle levering en persoonlijke aandacht

Ik heb hier voor het eerste keer een lens besteld. Op de site stond een juiste uitgebreide omschrijving en specificatie van de lens. Deze was netjes en snel de volgende dag bezorgd. Hierbij werd ook een folder bezorgd, waarin verschillende kortingen werden gegeven. Hierdoor krijg je als klant echt het gevoel dat Foto Verweij ook om uw als klant geeft. Ik zie er naar uit om bij de volgende bestelling weer van de service gebruik te maken.

Product snel en goed verpakt ontvangen. Geen klachten

Prima ervaring met foto Verwey!

prima ervaring. Ik kreeg even een mailtje om te vragen of de lens die ik wilde hebben wel goed was, in verband met eerdere ervaringen van forto verwey. Ik vond d it erg attent, ondanks dat mijn keuze wel klopte bij wat ik wilde. Altijd fijn als er wordt meegedacht!

makkelijk

makkelijk snel en geen gedoe

Tegenvallende scans, maar wellicht lag dit aan de film

Scans vielen tegen, waren erg korrelig. In eerste instantie geen reactie op email hierover. Na achterlaten beoordeling wel, en ook nog gebeld met een uitgebreide toelichting.

snelle verzending, goed geholpen. Komen afspraken prima na!!

heel goed

heel goed

Snelle, vriendelijke afhandeling van mijn bestelling!

De click & collect was prima!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Prima kwaliteit van gescande foto's

Persoonlijke service, ook in Corona tijd.

Prima inruilprijs gekregen voor mijn objectief en get nieuwe objectief was er 2 dagen later al in huis.

Totaal niet verwacht en toch zo snel gevonden........!

Mijn man was opzoek naar een camera. Hij kwam uit op jullie site en ja hoor, daar zag hij hem staan. Dus hij de bijbehorende informatie goed doorgelezen en natuurlijk gelijk bestellen! En toen moest hij wachten, wachten, wachten,.............! Complimenten hoor voor de snelle levering. Mijn man is erg blij met zijn aankoop!

Super behulpzame website, veel aanbod en snelle verzending. Heel erg bedankt!

Excellent service!

I realized I was out of colour film, and that just wouldn't do with all of the flowers this time of year! Delivery was quick, and the product quality is excellent.

Goede, snelle service.

Ik verstuur mijn fotorolletjes per post naar de ontwikkelservice en op de dag dat ze aankomen worden mijn kleurenfoto's al ontwikkeld en mocht er een foutje zijn dan word dit zeer snel weer opgelost. Goede kwaliteit, grote scans en snelle service.

Redelijke prijzen en snelle levering.

Na wat problemen is alles toch naar tevredenheid opgelost.

Door onoplettendheid een verkeerd product gekocht . Toch het aankoopbedrag volledig terug gekregen. Goede service vind ik.

Snelle en correcte levering

Product was niet op voorraad, maar levering was ondanks dat sneller dan afgesproken.....top.

Goede voorlichting snelle service

Positief meegedacht bij bankpas problemen

Uitstekende service

Laat hier altijd m'n fotorolletjes ontwikkelen. Binnen een uur (!) heb je ze gescand terug. Echt top!

Medewerkers met verstand van zaken

Ik heb hier een nieuw fototoestel gekocht. Medewerkers zijn zeer kundig en geven eerlijk advies.

Product op voorraad, snelle levering in 24 uur.

Ik zocht de Fujifilm TCL-X100 II voor mijn X100F. Deze was bij veel bedrijven in backorder. Foto Verweij had hem gewoon in huis. Ik ben er blij mee.

Goede deskundige informatie en snelle levering

In de winkel werd ruim de tijd genomen om mij te adviseren. Er werd met mij meegedacht en totaal geen druk uitgeoefend. Toen ik eenmaal mijn keuze gemaakt had werd ik snel en goed geholpen.

filmleverancier

Analoog fotograferen hoeft niet duur te zijn als je hier je fotorolletjes koopt. Snel en goed geleverd. Bedankt!

In één woord fantastisch

Ik was op zoek naar een Canon fotocamera maar twijfelde. Ik woon zelf in Voorburg en ken deze zaak niet. Ik heb eerst opgebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan.. ik heb mijn keuze gemaakt en daarna heeft de verkoper mij ook nog geholpen met de keuze voor het juiste sdkaartje.. daarna heb ik direct besteld. De volgende dag HD ik de spullen al keurig ontvangen

Snelle en goede service

Online een nieuwe objectief voor mijn camera besteld. Ik kan mij aansluiten bij de goede reviews die ik las. Duidelijke site, goede info en super snel geleverd. Aanrader voor je fotografie spullen.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen