Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel gevonden wat ik zocht. Duidelijke omschrijving.

Goed geregeld, telefonisch reactie, verzending

Alleen wat problemen met het betalen vd bestelling, waardoor er opeens meerdere bestelnummers in de mail binnenkwamen. Na een extra telefoontje was alles opgelost. Verzending in goed vertrouwen afgeleverd bij de buren. Dit kon ik niet in de mail van post.nl terugvinden, alleen via het kaartje in de brievenbus. Gelukkig heb ik hele fijne, betrouwbare buren en heb ik de dure lens goed ontvangen.

Uitstekend geholpen

Ik wilde een tube fotolijm bestellen doch deze was niet op voorraad , wel een setje van 2 maar die was duurder dan twee enkele waarop op initiatief van de verkoper een prijsaanpassing volgde.

Top kwaliteit!

Producten van top kwaliteit! Kei snelle levering en een prettige webshop, zeer overzichtelijk. Aan te raden aan iedereen.

Levering was snel en goed binnengekomen! Erg tevreden! (Ook de goedkoopste Kodak gold 200 online)

Doen moeite

Als zit het even tegen bij toeleveranciers, totale overmacht dus, doen ze zeker hun best om de klant tevreden te houden.

Snelle reactie en flexibel!

Uitstkened

Razend snel binnen, en in perfecte order!

Prettige webshop ervaring en snelle veilige levering

Ik heb verschillende 35mm filmrolletjes besteld bij Film Verweij en deze werden snel en netjes ingepakt naar mijn huis gestuurd. Ik had de rolletjes gauw binnen en kon dus snel weer gaan fotograferen. Fijn!

Snel en correct

Goed assortiment, accurate mails nav bestelling en snelle levering, kortom: zeer tevreden!

al jaren zeer goede ervaringen

heel goed

ik ben heel blij mee

snelle levering en hele goeie klantenservice.

Snel, divers en super goed!

Ik had nog niet eerder bij Foto Verweij besteld, maar ben zeer te spreken over hun aanbod en snelheid van levering! Vanaf nu bestel ik het liefste hier mijn film!

Mooie webshop, snelle levering.

Overzichtelijke webshop, ruim aanbod, snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

Vriendelijk, scherpe prijs, snel in leveren, gewoon een uitstekende fotozaak.

Het is een fotozaak met ervaring en bij de koop van mijn camera heb ik na telefonisch contact en advies, niet lang moeten nadenken het bij Verweij te kopen.

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Het ontwikkelen en scannen van mijn foto's ging zeer snel en de kwaliteit van de scans is uitstekend.

prima en sympathiek

levering fotorolletjes voor mijn kunst project "de duivenman" dat geïnspireerd is op de dichter fotograaf kunstenaar Gerard Fieret.

Fantastich

Een foutje van mijn kant in de bestelling werd handig opgelost en de order kwam goed aan.

Uitstekende service en snelle reactie op vragen

Ik heb mijn Fujifilm X-T4 bij foto Verweij besteld. De 16-55mm lens was niet op voorraad maar zou binnen een week leverbaar zijn. De dag erna kreeg ik echter al een mailtje dat mijn bestelling compleet was en ik deze kon ophalen! Ik zou ze zeker aanraden. Mooie winkel, webshop en een groot aanbod.

Snel reactie

Correcte snelle reacties. En prima verpakte levering. En zeer concurrerende prijzen.

Goede hulp en snelle bezorging!

Heel fijn geholpen met een alternatief toen bleek dat een product niet op voorraad was. Ik kreeg het pakketje de volgende dag direct binnen. Ik ga hier zeker de volgende keer weer mijn film bestellen.

Goede en duidelijke communicatie.

Prima product geleverd.

Een zeer snelle levering...de volgende dag al netjes verpakt in huis.

De lens was uiterst zorgvuldig verpakt.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen