Kleine fout, uitstekend hersteld.

Na een kleine vergissing hebben ze prima service geleverd en dit uitstekend hersteld.

Bestelling geleverd volgens afspraak extra garantie is ook altijd welkom

Het bestelde v600 scanner had een langere levertijd maar werd geleverd binnen de voorspeldde lever termijn. Dat is altijd welkom.

Bij geen ander zo'n snelle levertijd.

Bij anderen zeer lange of geen levertijd en tegen een gunstige prijs. Top!!

Super lens!

Prachtige 50mm lens van Canon. Precies zoals ik verwacht had.

uitstekend, kan niet beter

een plezier om bij Foto Verweij te kopen. Zowel telefonisch contact, bestellen en betalen. Ik was zeer verrast met de snelheid welke tussen het moment van betalen en verzenden zat! Ik ben erg blij met mijn lens

zeer goede service.

zeer goede service, ze luisteren heel goed naar de klant en je probleem wordt opgelost. En ze hebben verstand van hun producten.

Snelle service!

Eén dag nadat Foto Verweij mijn rolletje had ontvangen kreeg ik mijn scans al binnen via de mail. Twee dagen later lagen mijn negatieve goed verpakt in mijn brievenbus.

Leuke en snelle service!

Mijn camera had wat reparaties nodig dus had ik een app je gestuurd. Hierop kreeg ik heel snel reactie en kon ik ook snel mijn camera af komen geven. De reparaties waren snel gedaan en kreeg ook duidelijk en snel bericht toen die klaar was.

zeer blij met de D3100

snelle levering , en gewoon perfecte service, bedankt ! vr.gr. Gerry Hemsens

Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Een heel duidelijke informatieve website. Ik was op zoek naar een scanner voor mijn oude fotonegatieven en oude foto’s. Bij Foto Verweij waren op de web-site talloze zaken aangegeven waar je op moest letten bij de aankoop van een scanner. Na het doorlezen kon ik meteen mijn keuze maken. Een verademing. En bij het terloopse contact daarna werden al mijn vragen rustig en duidelijk beantwoord. Kortom voor alles gold: je zegt wat je doet en je doet wat je zegt. Grote, grote klasse.

Toppie

Top ervaring, snel geholpen en snelle response tijd

Altijd goede service

Goede en snelle ontwikkeling van foto's

Fijne website en snelle verzending

De website heeft een fijne uitleg over analoge fotorolletjes, waar ik erg mee geholpen was. En mijn bestelling was de volgende dag binnen.

Snelle klantenservice, ze hielpen me toen ik vergeten was mijn bestelnummer was vergeten mee te versturen. Levering was ook snel en de foto's zijn goes ontwikkeld!

Gebruiksvriendelijke website

Het product werd stevig en veilig verpakt zonder prijs te geven wat de inhoud prijs te geven. Ondanks de winterse omstandigheden op redelijke termijn geleverd

Mooie posters, snelle verzending

Groot assortiment posters, vlotte verzending en mooie prijzen. Ik kom zeker terug als klant!

Super snelle levering!

De fotorolletjes die ik had besteld waren de volgende dag al binnen!

Fijne mensen met verstand van zaken.

Product en levering

Zowel product en levering waren uitstekend geregeld.. volgende keer weer...

Snel en vriendelijk

Vooraf aan het bestellen stuurde ik een vraag, het duurde even voordat ik antwoord kreeg maar goed het was weekend. Kreeg excuses dat het lang duurde, dus vriendelijk. Vervolgens heb ik besteld, kreeg direct de volgende dag netjes mijn bestelling binnen. Goed en stevig verpakt, nodige info allemaal in de verpakking.

Wordt zowel telefonisch als per chat keurig te woord gestaan. Producten uiterst zorgvuldig en snel geleverd.

Snel en vriendelijk

Elke keer als ik een vraag heb wordt het binnen een paar uur beantwoord. Bestellingen krijg ik ook altijd supersnel binnen!

Goede eerste indruk

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gisteren online een occasion besteld. Communicatie via mail en telefoon verliep soepel en lekker concreet. Pakket de volgende in huis. Toppertje! Alles goed verpakt, producten in orde, en tot mijn verassing nog een gratis powerbankje erbij gekregen. Wat kan ik anders zeggen dan.. een goede eerste indruk! Fotoverweij staat gebookmarkt voor een volgende keer.

Snel en praktisch

Gemakkelijk in de box voor de winkel af te leveren. Via de mail een betaallink ontvangen en daarna de foto's per mail ontvangen. Super zo in deze tijd.

Snelle en correcte levering

De site is heel duidelijk, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Mijn bestelling kwam de volgende dag al aan zonder enige schade. Ik raad deze site zeker aan.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen