goede klantgerichtheid, goede website.

Internetbestelling, snel uitgevoerd, verzonden en snel ontvangen. Alles prima voor elkaar.

ontwikkelen en scans van zwartwit negatieven (120film)

Vandaag weer via Wetransfer de scans ontvangen. Prima service van Verweij. Zeer tevreden over de ontwikkeling van mijn Kodak Tmax400 film. Ook in deze corona tijd blijft de hoge service op peil. Sterkte in deze moeilijke tijd.

Doen wat ze beloven

Op Vrijdagmiddag een gebruikte AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR gekocht, in gebruikte staat. Hij was Zaterdag al binnen, bijna niet van nieuw te onderscheiden. Zaterdag direct getest, een Superlens. Zondag in de sneeuw, weer verschrikkelijke mooie foto's. Het is jammer dat ik hier geen kan plaatsen, we zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst.

Perfecte zaak om zaken mee te doen.

Een Epson Perfection V600 scanner gekocht bij Foto Verweij, prijs technisch laag in prijs, en een hele goede klantenservice.

Klantvriendelijke winkel met veel ervaring

Ik ben zelf pas net begonnen met analoge fotografie en daar hebben ze me goed mee geholpen (en hun site ook). Hele aardige mensen die oprecht advies geven, ook telefonisch. In de winkel geen haastig gevoel, ze nemen de tijd voor je. Ook nu in de corona tijd staan ze klaar voor de klant. Ik heb hier nu meerdere malen m'n film laten ontwikkelen en de kwaliteit is goed, ook van de scanoptie die ze aanbieden. De kwaliteit van de afdrukken vond ik iets minder, maar ik kom graag bij ze terug voor andere dingen.

Weken enorm klantgericht

Ook in de corona tijd tijdens de lockdown staat het team van verweij klaar voor advies en vragen. Denken opricht mee wat het beste bij de klant aansluit.

Klantgericht!

Prima, betrouwbaar, snel en vooral: goede/deskundige adviezen!

Voortreffelijk

Productomschrijving blijkt bij ontvangst van het bestelde product geheel in overeenstemming met de beschrijving te zijn. Zeer snelle verzending en zorgvuldige verpakking. Garantietermijn van 5 jaar is zeer te prijzen.

Uitstekende klantenservice

Snelle levering. Gratis 16gb sd kaartje uit actie ontbrak, maar werd direct in 32gb versie nagezonden. Da's toch top!

prima helpdesk

snelle, zeer behulpzame en klantvriendelijke beantwoording. verzending verloopt vlekkeloos, en meteen naar een PostNLpunt is wel zo plezierig

Goeie service en klant vriendelijkheid

Aardig personeel en top service. Word snel geholpen en hebben veel kennis over alle fotografie gebieden!

Foto Verweij staat voor vakmanschap, flexibel en vriendelijk

Wij kozen ervoor om 2 x Sony Alpha7RIV + 200-600mm lenzen aan te schaffen tegen inruil van een mooie NIKON set, een Lumix 1000 en een Sony RX10 mark IV. We wilden een aantal Nikon lenzen houden en na enig zoeken vond Foto Verweij een adapter die geschikt was. Op de dag voor de feitelijke aankoop hebben we via de telefoon zonder probleem tot middernacht gecommuniceerd om alle informatie te kunnen verwerken en begrijpen. Een camera rugzak en screen protectors worden na gestuurd. Het was voor ons de derde keer dat we zaken deden met Foto Verweij en hebben het er graag voor over om vanuit Tzummarum naar Nijmegen te rijden voor een aankoop. Het enige dat wellicht fijn zou zijn is assistentie direct in de winkel voor het registreren van de producten en het aanvragen van cashback. Dat is wat ze in Penang en Singapore graag voor hun klanten doen maar in Europa niet gangbaar is. Voor ons een winkel waar we graag komen.

Vee kennis van zaken, professioneel en servicegericht.

Voor camera's en lenzen ga ik altijd naar Verweij, ook als ik zelf al van tevoren een keuze heb gemaakt. Ik ben toch altijd benieuwd naar hun oordeel. Bovendien, toen een van mijn camera's een euvel had, regelden zij het hele garantieverhaal en de reparatie met de fabrikant. Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen als je een camera online koopt:-) Ook altijd goede communicatie en alleen maar professionele medewerkers, geen jongeren met een parttime baantje (die heb ik daar althans nooit gezien).

Zeer goede service!

Ik heb de Nikon D4s en een 85mm-objectief gekocht bij Foto Verweij en daarop een andere camera ingeruild. Na telefonisch overleg met verkoper Mark, die mij een mooi aanbod deed qua totaalprijs, ging ik tot de koop over. In verband met de afstand had ik besloten de camera en objectief te laten verzenden en heb ik zelf ook mijn inruilcamera via de post aan hen verstuurd. Dat deze fotozaak al 85 jaar bestaat, gaf mij een vertrouwd gevoel! Dat zegt genoeg. Ik kreeg mijn pakket snel en alles keurig verpakt. Helaas gaf de camera een kaartfout nadat ik mijn geheugenkaarten had geïnstalleerd. Na contact op te hebben genomen met Mark, kwam hij tot de conclusie dat het nog wel eens kon liggen aan de leeftijd van de geheugenkaarten. Ik kreeg 2 nieuwe kaartjes opgestuurd en inderdaad, het probleem was opgelost. De camera werkt perfect en het objectief is ook fantastisch. Dus een dikke 10 voor de service van Foto Verweij!

Prima adres voor onwikkelen zwartwit films

Voor de analoge fotograaf is foto verweij prima adres voor ouderwetse kwaliteit om zwartwit films te laten ontwikkelen en scannen. Vandaag mij ilford fp4 120 film weer prima via wetransfer ontvangen. Hopelijk blijft deze service nog lang bestaan

Top winkel

Vandaag weer eens bij Verweij in Nijmegen geweest: wat een topwinkel is dat toch. Keep up the good work boys ( and girl ;-) HG Wim

Zeer goed geholpen

Vriendelijk personeel, werd direct geholpen. Kreeg goede service en uitleg en kon zo weer door met mijn dag. Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel met verstand en liefde voor het vak.

Afgelopen dinsdag 4 augustus 3x Kodak Portra 400 rolfilm 120 spoel opgestuurd naar foto Verweij en 3 dagen later had ik de ontwikkelde films weer thuis. Keurig en stevig verpakt en de ontwikkelde negatieven in negatief bladen. Het bestellen om te laten ontwikkelen gaat gemakkelijk en al met een zeer positieve ervaring...ga zo door foto Verweij!

Alles netjes en snel geleverd. Een goede en duidelijke uitleg over de artikelen. Je kunt goed zien dat er zorg aan wordt besteed. Dit is de reden dat jullie een goed cijfer krijgen. Ga zo door.

Prima advies voor aankoop camera

Nav onze vraag aan Rutger om advies voor de aankoop van een goede camera om video opnames te maken, hebben mijn zoon en ik prima en duidelijk advies gekregen over de mogelijkheden. Dit resulteerde in de aankoop van een Sony ZV-1. Wederom weer prima geholpen door Verweij.

Goede en snelle communicatie en afhandeling

Zag een lens die ik wilde kopen, wilde daarop een ander lensje inruilen. Het hele proces duurde 2,5 dag toen zat mijn aankoop in de post naar Zeeland. Prima Bedankt

Snelle correcte service

De bestelling snel en keurig verpakt ontvangen. En tegen de laatste prijs van Nederland.

Ouderwets goede "Real Life" winkelervaring en service

Ik was op zoek naar een systeemcamera en dat is veel geld. Dan wil je wel wat varianten in je handen hebben voordat je een beslissing neemt. Uitstekend geholpen, diverse camera's in handen gehad met goede uitleg over de diverse modellen. Van te voren via de site vragen formulier ingevuld daar werd al vlot en helder op gereageerd. Inruil van oude camera ook netjes geregeld.

Ook voor ontwikkelen van 120 film een prima adres

Nadat ik eerst 35mm zwartwit bij Verweij heb laten ontwikkelen, nu ook 120 film . Ook deze zwartwit Ilford FP4 film is weer prima verwerkt en de scans waren snel via Wetransfer verstuurd. Uitstekende service van Verweij, zodat ook analoge fotografen hun films nog kunnen laten ontwikkelen.

Plein 1944 145

6511JH Nijmegen