Makkelijk bestelen, goede prijs, iets minder vlot geleverd

Het bestellen via de website is heel makkelijk. De prijzen voor de producten die ik bestelde zijn scherp. Ik weet niet of dat voor hun hele assortiment geldt. De bezorging duurde iets langer dan ik eerder gewend was. De wat latere orderpicking/-verwerking kan mogelijk door de feestdagen komen.

Zending prima verpakt en bestelling voor een mooie prijs. Goede informatie

Goede service !

Fijn met alle proefpakketjes Dank !

Prima website en gauw in huis

uitstekend

een ruime keuze en op de duidelijke website snel gevonden wat ik nodig had. de bestelling is snel en probleemloos geleverd.

Prettig zakendoen

Voer is altijd op voorraad en snel leverbaar Communicatie uitstekend Aanrader

Wij bestellen altijd met grote tevredenheid

Normaal snelle levering, maar niet tussen de feestdagen

Tijdens kerst besteld. In de hoop dat het voer dan op zaterdag geleverd zou worden, maar helaas. Ook nog niet gekregen via dpd. We hopen nu dat het op 2 januari komt, anders moeten we alsnog weer naar een dierenwinkel voor een zakje. We bestellen juist bij Animals First voor de 15 kilo zakken! Dus normaal, hele goede levering!!

Zoals altijd top

Snelle levering tegen scherpe prijs

Snelle goede service

Al vele malen besteld hier. Altijd snel en zorgvuldig geleverd vaak nog met extra goodies . Ik ben zeer tevreden .

Vlotte afhandeling en goed bereikbaar bij vragen of problemen

Na een te vlotte bestelling verkeerd product gekozen. Nabellen werd meteen werk van gemaakt om dat recht te zetten. Ook daarna goed geholpen door verkeerd product snel en zonder extra kosten voor verzending om te ruilen. Korom, SUPER service.

Ik kreeg snel mijn bestelling

Ik had hondenvoer besteld en dat werd 2 dagen later afgeleverd.

gewoon zoals het hoort !

Snelle levering en mooie prijzen zijn

Super tevreden .. snelle levering en de artikelen met goede prijzen!!

Top zoals altijd

Wij bestellen al tijden online. Binnen 1 dag zijn de brokken geleverd. En voor een goede prijs

goede service

goede prijzen, goed assortiment en snelle levering

Top zaak.

Scherpe prijzen, ook op de grote merken. Snelle verzending.

...

Snelle levering en prima prijs

Snelle perfecte levering

Zo leuk dat er altijd weer een cadeautje bij zit voor mijn hond. Hij weet het ook als de doos wordt bezorgd, geweldig om te zien! De welbekende geurhanger erbij in de doos blijft welkom.

Goede service, snelle verzending

We hebben alleen nog maar goede ervaringen gehad en bestellen al jaren. De bestelling wordt snel verzonden en mocht er iets zijn dan wordt er contact opgenomen om samen een oplossing te zoeken.

Goede prijs

Makkelijk bestellen en de prijs is ook goed

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goede prijs en snel verzonden.

Goede prijs en snel verzonden. Meer ben ik niet nodig.

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies