Scherpe prijs en snelle levering

Goede website en snelle levering.

Makkelijke site om producten te vinden. Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Vlot kunnen bestellen, vlot geleverd!

Aanrader!

Tweede keer besteld! Snelle verzending en een groot verschil qua prijs! Echt top!!

Tevreden

Op tijd bezorgd

Erg tevreden

Prijs kwaliteit verhouding erg goed! Vandaag besteld is 2 dagen later in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende je bestellingen. Aan te raden!

De goedkoopste met de brokken die mijn hond nodig heeft en snelle levering. Als ze de goedkoopste blijven, blijf ik klant!

Niets op aan te merken

Goedkoop nette service goede kwaliteit voor huisdieren

Prima geregeld allemaal En altijd een leuke verassing in het pakket….. top!!!!

super leuk dat er 2 snoepkluifjes voor de hond bijgevoegd waren en een geurzakje voor in de auto. Het is zeker dat ik de volgende keer weer bestel. Hartelijk dank.

snelle service

Snelle prettige service

snelle levering; goede kwaliteit

Zoals gebruikelijk, Weer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Goede bestel- en betaal optie, gevolgd door een snelle levering.

Makelijk om het product te bestellen en te betalen. Afhandeling ging ook zeer goed en snel. Enkel de communicatie over de levering verliep slecht. Geen bericht over datum en tijdstip levering. Track en Trace werkte niet. Jammer, terwijl de rest juist goed verliep. Mogelijk een punt ter verbe******. Maken van een keuze voor een bezorger met betaaloptie, vond ik minder.

snelle levering tegen een goede prijs

snelle levering tegen een goede prijs

Top, netjes verpakt, het juiste artikel, nog een paar extraatjes!

Zie hierboven!

Levermoment onduidelijk via Track & Trace

Het tijdstip van levering was gesteld op een hele dag. Dat vind ik onacceptabel daar ik dan de hele dag thuis moest blijven. Dat heb ik bij andere koeriers nog nooit meegemaakt. Ik zou een nauwkeuriger tijdstip van bezorging willen, een uur speling is OK.

Producten zijn prima en een snelle levering. De extra attentie ( hondensnoepjes) worden zeer gewaardeerd.

Ruime keus!

Ruimte keus en snel een voordelig bezorgd!

Snel

Wordt vlot bezorgd

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies