Groot aanbod

Animals First heeft een groot assortiment waar ik alles kan vinden voor mijn hond. Bij de levering komt altijd nog een extra kauwsnack mee wat ik zo een attent gebaar vindt dat ik de volgende keer hier graag weer bestel.

Onjuiste rommelige levering

Het viel mij op dat DPD de zending naar DLD had verscheept. Hier heeft Animals First goed op ingespeeld, nadat ik contact heb opgenomen, en hun best gedaan dat de zending toch zsm aankwam. Bij aankomst blijkt dat de blikjes rommelig in een doos zijn gestort waardoor ze ingedeukt zijn en niet meer te stapelen zijn in de kast. Daarnaast 1 Blikje devini beef tekort geleverd. Dit heeft Animal First grandioos goed opgepakt en het zodanig geregeld dat ik uiterst tevreden ben. Het gaat er niet om wat er gebeurd , maar hoe je het oplost! Animal First TOP!!

100% tevreden

Snelle levering, altijd een extraatje erbij, gewoon geweldige service

Levering netjes en op tijd

Snelle levering!!

Snel en netjes verpakt!

Mooie duidelijke website. Ruim assortiment. Volgens afspraak op tijd geleverd.

Goed geïnformeerd

Eerst in de winkel geweest en een fijne uitleg gekregen over de maat en het tuigje dat wij zochten. Eenmaal thuis besteld omdat hij niet op voorraad was in de winkel. Netjes geleverd met wat lekkers voor de hond!

Snelle levering en top prijs/kwaliteit producten!!!!

Positief

Snelle en goeie levering en de goedkoopste momenteel in de brokken die ik nodig heb voor mijn hond met schildklier problemen

Correct, vriendelijk en snel

Zie boven

Gewoon goed!

Bestel nu een al een paar keer bij deze winkel via de website en het gaat goed, van bestellen tot levering.

Super service

Goed assortiment en zeer goede service

Makkelijk te vinden en snelle levering

Een duidelijke site, veel variatie in artikelen en super snelle goede levering

Snelle en correcte levering

Bestelling snel afgehandeld

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en goede producten.

Bestelling prima afgehandeld en gelijk de verzending in gang gezet

Uitstekende webwinkel

Zeer ruim en goed assortiment

Uitstekende service

Ik bestel al een tijdje kattenvoer van hoge kwaliteit bij animal first en het gaat altijd goed! Vaak de volgende dag al binnen .

Altijd prima ervaring

Ik bestel al enige tijden grote zakken hondenbrok daar. Wordt altijd vlot verzonden en er zit vaak een snack bij voor de honden om te proberen. Goede ervaringen. Nu zit ik toevallig nog op een nazending te wachten, maar ik ben er van overtuigd dat dat helemaal in orde komt.

Prima, voor herhaling vatbaar

Snelle levering, zelfs de hond zat voor de doos te wachten, die rook het extra lekkers wat erin zat. Heel leuk.

Goed en snelgeleverd

Prima service en goed voer

Hele snelle levering

Overleg nadat de tekst gezet was

Er was iets wat anders gegaan dan gepland hierover was netjes overleg.. akkoord of overnieuw maken? Snelle levering.en betaalbaar.

Sitegebruik en bestelervaring zijn zeer positief. Een klein dingetje: Er was geen keus bij afleveradres om bij de PostNL punt te laten bezorgen (te veel bezorgerautos in de wijk, en men hoeft niet thuis te blijven voor t pakketje). Maar dit was perfect opgelost: in de tekst bij de bestelling heb ik het verzoek geplaatst en er is snel op gereageerd. Dus alsnog gelukt om bij PostNL punt te laten bezorgen. Met extra moeite. Helemaal tevreden.

Super betrouwbaar

Altijd alles op voorraad en de scherpste prijs!

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies