Erg snelle levering en leuk dat er een snack bij zat voor mijn hond!

super makkelijk

Makkelijk en snel in huis, TOP!

Ruime keuze, snelle levering

Alles wat ik nodig heb voor hond en kat.

Overzichtelijke website en snel geleverd.Je weet precies wat ze hebben en wanneer het geleverd word.

super snelle levering, degelijk verpakt.

vrijdag besteld rond 16uur, zaterdag rond het middag uur al in huis! dank!

Goede producten

Animal First levert altijd goede producten die je snel in huis hebt. En altijd doen ze voor onze hond iets lekkers erbij. Heel attent!

Prima voer

goed verpakt en snel geleverd

Prima ervaring

Alles goed gegaan

Voor het eerst besteld. Werd zelfde dag gebeld of het geen probleem was, dat de bezorging een paar dagen later zou zijn . Deed navraag naar de vervaldatum, die was helaas korter dan verwacht maar de brokken zijn op , voor die datum

Fijne prijzen, en 2 extra botjes gekregen!

Ik had een 7,5kg zak hondenbrokken besteld, met twee kleine botjes er bij voor mijn hondje. Bij aankomt zitten er twee extra botjes in de doos! Erg blij mee, super lief van jullie dank je wel!

Positief

Voor het eerst hier hondenvoer besteld. De prijs was zeer aangenaam en de levering was snel, Erg leuk was de verrassing voor onze Guus. Er zat een bonus bij(2 stuks kauwstaaf) waar hij erg blij mee was!

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Medewerkers zijn erg vriendelijk en netjes in hun communicatie. Ze bellen netjes als ze bepaalde artikelen niet (op tijd) of de juiste kleuren kunnen leveren en bieden goede alternatieven. Er wordt geleverd wat is afgesproken.

Snel en voordelig

Ik was positief verrast

Prima snelle bezorging.

prima ervaring snelle bezorging.

uitstekende service en goed produkt

Goede en snelle levering en net iets goedkoper

Goede prijs en snelle levering!

Godkoper kon ik mijn hondenvoer niet vinden en de volgende dag al geleverd!

Snelle leverin, laagste prijzen

Top geleverd al diverse malen, altijd nog een lekkere verrassing voor de hond erbij

Top Bedrijf

Het was de eerste keer dat ik bestelde bij dit bedrijf. Mijn bestelling was binnen gekomen zat er een zak voer van 15 kilo minder in dat ik had besteld(had er namelijk 2x15 kilo besteld). Ik gelijk een mailtje gestuurd en ik dachyt ik bel er gelijk achteraan. Geen wachttijden kreeg gelijk iemand aan de telefoon, mevrouw wist gelijk waar ik het over had en ging het even uitzoeken voor me. Via mail kreeg ik bericht dat de tweede zak was opgestuurd zonder problemen 2 dagen erna is de zak bij mij aangekomen. Hondjes ook weer blij. Geen wachttijden Vriendelijke personeel

De light turkey was niet leverbaar, hierbij hebben ze netjes mij gebeld te hopen dat ze de week erop het zou ontvangen, ik heb gevraagd mochten ze de weekerop niet leverbaar te zijn bellen jullie mij dan terug, en dat hebben ze keurig gedaan!

Levering snel en adequaat Met een leuk kadoothe voor de hond.

Goede service en kwaliteit

Prima en snelle levering

Goed bevallen en dus voor herhaling vatbaar.

Prima bedrijf

Telefonisch contact was vriendelijk, de verdere afhandeling van de bestelling snel en accuraat.

Werd goed op de hoogte gehouden

Bestelde product was er niet, maar er werd een alternatief geboden.

Super snelle levering, maar de prijs is enorm gestegen voor brokken van Prins

De prijs is exorbitant gestegen voor hondenbrokken van het merk Prins

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies