Zeer goed snel en goede communicatie

Snelle levering, product in orde, plus een snack cadeautje voor de hond, bedankt!

Snelle bestelling en goede kwaliteit voor goede prijs!! En scheelt een hoop sjouw werk!! kortom aan te bevelen!

Snelle en goede levering

Een voor mij nieuw bedrijf/website, maar helemaal top! Goede communicatie en snelle levering!

Via google gevonden, snelle levering goed verpakt en niet te duur.

Prima ervaring

Alles precies volgens bestelling. Altijd vlot verzonden en in orde. Kan geen ontwikkelpunt opnoemen.

Onze hond is zeer tevreden met het lekkers wat hij er zomaar bij kreeg ....namens hem dankjewel.

snelle levering uitstekende prijs

goedkoop snelle levering uitstekende communicatie

Snelle levering. Goede producten

Fijne winkel met veel keuze.

Alles ging weer top van bestellen tot levering! Een medewerker belde nog, ivm een vraag die ik had vóór de bestelling werd verstuurd. Deze winkel/website is zeker een aanrader!

Uitmuntend

Bestellen en afleveren werkt uitstekend

Helemaal prima .

Veel producten, dus voldoende keus. Snelle levering, goed verpakt. Communicatie verloopt ook prima.

Goed ingepakt

Goed en snel

Prima en snelle service

Goed product, goede informatie, snelle levering.

uitstekend

binnen 24 uur geleverd

goedkoopste

snelle levering 5,- per 20 kilo goedkoper

Goed product, nette prijs, degelijk verpakt

Goed product, nette prijs, degelijk verpakt. Kleinere verpakking op voorraad in tegenstelling tot vele "con-cullega's" Eén dag later geleverd dan toegezegd.

Halve stad door

Parcel heeft weinig bezorg punten in Arnhem, juist voor bezorging gekozen ivm fysieke klachten, moet nu 5 km van mijn huis gaan zeulen met een zak van 15kg, dus ik baal er flink van.

Snelle verzending

Pakket werd later verzonden, de winkel belde op om te overleggen. Paar snacks bij het pakket, goede service.

Goed en snel geleverd

Pakket voor de honden is snel besteld, en binnen een werkdag geleverd en netjes verpakt.

Prima prijs, snelle verzending!

Prins hondenvoer besteld en snel geleverd gekregen. Prima berichtgeving.

Snel, duidelijk en helder vanaf kopen tot afleveren.

Duidelijke website, goede prijzen en klantgerichte service! TOP!

Voor herhaling vatbaar

Ik was opzoek naar een bepaalde merk hondenvoer van 20 kilo. Bij deze winkel(online) kwam ik ze het voordeligst tegen. Gelukkig maar want het is best prijzig met 2 grote honden. Ook zat er een leuke verassing in voor de hond. Maar aangezien we er 2 hebben kreeg de ander maar iets anders te knabbelen. Wel hartstikke leuk dat ze er aan dachten! Je wordt ook goed op de hoogte gehouden met de status van bestellen tot de bezorging.

Meerdere dingen besteld, één ding niet aanwezig. Hierover werd keurig gebeld met de vraag of ze de rest al moesten opsturen of dat ze een paar dagen mochten wachten, zodat men het laatste item er aan toe konden voegen. Ik had geen haast, dus dit was geen probleem.

Snel geleverd en een nette prijs

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies