Snel en goed

Snelle en duidelijke service, met wat extra's voor de hond!

Alles top behalve dat stink ding aan een touwtje

Goede prijs, snelle levering en goede verpakking. Er zat een leuk kado bij in de vorm van een auto hanger maar dat soort onzin morgen ze van ons achterwegen laten. Voor de rest top!

Snelle levering makkelijke site

super makkelijk!

Vandaag bestellen, morgen in huis.

Vind het leuk dat er een verrassing de bestelling wordt gedaan. Dat wordt wel gewaardeerd, althans door mij

Snel , goed verpakt, prima product

Prima website, er wordt gedaan wat er wordt beloofd! Heerlijk!

SNELLE LEVERING EN GOEDE PRIJS + geen verzendkosten.

De voorraad hondenvoer was bijna op en dus nieuwe nodig. Gauw even kijken wie tegen een leuke prijs iets biedt wat ik zoek. Zo kwam ik bij animals first terecht.

Prima! Tevreden!

Prima! Lief dat er nog een verrassing bij zat! Bedankt! Dit word extra smullen!

Super winkel, snel geleverd, goede prijzen , leuk cadeautje erbij.....ga hier zeker vaker bestellen

Zeer snelle levering van de juiste artikelen.

Vandaag besteld is bijna altijd morgen in huis.

De website zou iets duidelijker kunnen. Ik was er van overtuigd dat ik Large bite had aangeklikt en nu kreeg ik toch small bites. Dat was jammer. Verder prima, snel geleverd

Snel geleverd goede communicatie

Snelle levering, zondag besteld en deze was dinsdag binnen. Grote verpakking goedkoper dan de 3 kilo zakken.

Altijd netjes geleverd, op tijd en ook altijd een leuk presentje erbij.

Zoals de titel al aangeeft: 'Prima!' En altijd weer een verrassing wat er als extraatje bij de bestelling zit. Mijs is er blij mee.

Snelle levering en betaalbaar

Good

Dog food is fresh and good quality Delivery is fast

Moest iets langer wachten maar zeer goede prijs. En leuk speeltje voor de hond en een luchtverfrisser voor in de auto. In 1 woord top!!

Heel snel, goede service

Vlak nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik gebeld dat er iets niet op voorraad was en ik kreeg meteen een vervangend (duurder) artikel aangeboden zonder meerkosten. Even later bericht dat het was ingepakt en de volgende dag stond het op de stoep! Goede service. Heel snel.

Orijen Six Fisch dog 11,4kg

Everything will be quick and easy! Favorable price and nice contact! The doggie also got something extra! A very nice surprise! It subtracts half a star for a broken and taped packaging, but I recommend it anyway !!!!!

prettige kennismaking

Hoge kwaliteit en, ik wist niet dat dat nog bestond: echte service. Ze hadden niet alles op voorraad en belden me om een alternatief te bieden. Ik kom hier zeker terug.

Fijn met een kleine maar

Fijne ervaring, ik bestel vaker bij Animal First, vind het wel vervelend dat je ineens meer moet betalen om via POST NL je bestelling te laten bezorgen.

Geweldig!

Deze winkel snapt hoe je klanten kunt aantrekken en behouden. De brokken voor mijn hond kun je nergens goedkoper vinden behalve hier. Toen bleek er ook nog eens een gratis zakje snacks in te zitten voor de hond. Die hij heerlijk vindt! En ook nog eens graan vrij. Ik ben erg tevreden en ben van plan hier vaker te gaan bestellen. Super bedankt!

Na mijn bestelling te hebben geplaatst werd het binnen 2 dagen bezorgd. Verpakking was keurig netjes ingepakt

Aanrader!

Altijd op tijd en een kleine attentie voor de hond erbij!

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies