Good

Dog food is fresh and good quality Delivery is fast

Moest iets langer wachten maar zeer goede prijs. En leuk speeltje voor de hond en een luchtverfrisser voor in de auto. In 1 woord top!!

Heel snel, goede service

Vlak nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik gebeld dat er iets niet op voorraad was en ik kreeg meteen een vervangend (duurder) artikel aangeboden zonder meerkosten. Even later bericht dat het was ingepakt en de volgende dag stond het op de stoep! Goede service. Heel snel.

Orijen Six Fisch dog 11,4kg

Everything will be quick and easy! Favorable price and nice contact! The doggie also got something extra! A very nice surprise! It subtracts half a star for a broken and taped packaging, but I recommend it anyway !!!!!

prettige kennismaking

Hoge kwaliteit en, ik wist niet dat dat nog bestond: echte service. Ze hadden niet alles op voorraad en belden me om een alternatief te bieden. Ik kom hier zeker terug.

Fijn met een kleine maar

Fijne ervaring, ik bestel vaker bij Animal First, vind het wel vervelend dat je ineens meer moet betalen om via POST NL je bestelling te laten bezorgen.

Geweldig!

Deze winkel snapt hoe je klanten kunt aantrekken en behouden. De brokken voor mijn hond kun je nergens goedkoper vinden behalve hier. Toen bleek er ook nog eens een gratis zakje snacks in te zitten voor de hond. Die hij heerlijk vindt! En ook nog eens graan vrij. Ik ben erg tevreden en ben van plan hier vaker te gaan bestellen. Super bedankt!

Na mijn bestelling te hebben geplaatst werd het binnen 2 dagen bezorgd. Verpakking was keurig netjes ingepakt

Aanrader!

Altijd op tijd en een kleine attentie voor de hond erbij!

Service is vriendelijk en efficient!

Service is vriendelijk en efficient!!

Prima product en snel geleverd

Product volgens verwachting ,en,met twee dagen in huis

Snelle goede verzorging van de bestelling

Snelle en nette levering

Stevig verpakt en vaak gratis zakje honden snoepjes erin Top

Goed product, snel geleverd.

Snelle levering en scherpe prijzen

Ruime keuze, zaten ook lekkere verrassingen voor de hond bij de bestelling

Prima service en snel geleverd

Prima geregeld

Levering was snel en het product zoals omschreven

Ruim assortiment, vlotte levering

Veel keuze in producten en de artikelen werden snel geleverd.

Uitstekende service

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf.

Service uitstekend

Bestellen de volgende dag binnen TOP !!

Goede prijs/kwaliteit

Producten hebben een nette prijs. Zeer klantvriendelijk en fijne service!!

Uitstekend!

eerste bestelling bij Animals First maar zeker niet de laatste! Veel keuze, eerlijke prijzen, prima service! Wat wil je nog meer?!

Prima hondenpenningen!

Snelle levering. Telefonisch overleg als er iets niet duidelijk is. Leuke verrassing in het pakket voor Mijs. Ook voor het leveren van voer of snacks een prima webshop.

Helemaal top

Snel geleverd goede communicatie en een verrasing dr bij.

Stadhoudersplein 23

2241 EA Wassenaar

Over Animals First

Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies